tiistai 1. heinäkuuta 2014

KURKISTUS


Kurkistus olohuoneeseen
(ja sen valtaajat).


Koiramme valtaavat tietenkin ne parhaimmat paikat. Kolmen istuttava sohva ei muuten riitä kahdelle ihmiselle ja kahdelle koiralle :) 

Kattovalaisin on Ikean Lerdal ja lattiavalaisin löytö Kodin Ykkösestä, Lamp Gustafin Lotta.

Tyynyt taitavat olla jonkinlainen paheeni.. niitä löytyy ja niitä vaihdellaankin niin fiiliksen kuin vuodenajan mukaan. Vaikka kesällä yleensä tulee heittäydyttyä värikkäämpään, voitti tällä kertaa nämä aina tyylikkäät harmaat ja mustat :) Mutta onpa tähän kokoelmaan mahtunut jo tämän kesän aikana niin keltaista kuin fuksiaakin. Tyynyjen siksak-kuvio ja raidat tuovat ryhtiä ja riittävät piristykseksi.
Taulun kehys on löytö kirppikseltä, samoin Arabian koristelautanen. Turkoosi lautanen löytyi Tampereen keskustasta Pikku Putiikit -myymälästä.  
Kermansaven Viola-takka oli juuri sopiva kokonsa ja mallinsa puolesta meidän olohuoneeseen.Takan päälle löytyi koiran pää Lili-sisustusliikkeestä. Lyhty puolestaan on muutaman vuoden takaa Kodin Ykkösestä. Olen aina tykännyt puulaatikoista ja ne sopivatkin moneen mukaan. Niitä meiltä löytyykin tällä hetkellä kolme, joista kaksi on saanut oman paikkansa sisustuksessa.
Viimeinen kuva on oikeastaan maistiaisia tulevasta. Vinkiksi voin kertoa, että pari valaisinta menee uusiksi lähitulevaisuudessa. Mutta siitä lisää myöhemmin ;)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!