torstai 19. kesäkuuta 2014

PÖLLÖT

Pöllöjä on nähty jo pitkään sisustuksessa niin kuoseissa kuin koriste-esineissä. Itse ihastuin näihin veikeisiin hahmoihin jouluna -12 kun saimme vanhemmiltani tämän taulun. Yksi aarteistani :) Taulun on maalannut äitini erittäin taitava ystävä. Sen lisäksi että hän on erittäin hyvä maalaaja, hän tekee erilaisia muitakin käsitöitä. Lisää ihasteltavaa löytyy tästä blogista. Kehykset taulu sai lempääläläisessä kehystämössä ja ne ovatkin aivan sävysävyyn taulun kanssa! Löydätkö muuten taulusta kaikki kuusi pöllöä? 
Taulun yläreunassa on ripustettuna siskoni tekemä peltinen tervetuloakyltti. Se on tehty Strömsön ohjeella (löytyy täältä) ja toivottaa vieraat tervetulleiksi eteisessä.

Ja koska innostus pöllöihin heräsi, tuli hankittua eteisen peililiukuoveen myös pöllöaiheinen lämpömittari :) Se löytyi ruotsalaiselta Pluto produkter -tuotemerkiltä Zalandon verkkokaupasta.

Ja vielä ihana piristys ystävältä - pöllökuosinen Kleenexin nenäliinapaketti! Näille on meidän allergiataloudessa käyttöä, kun vain raskisi käyttääkin :)
Onkos pöllöt muuten sinulle enemmän ihastus vai inhokki?


My treasure is this owl painting. My mothers friend has painted it and the painting makes me smile every time I see it :) I like owls and now I have also an owl thermometer and owl tissues. What about you, do you like owls?4 kommenttia:

 1. Löysin vaan viisi pöllöä taulusta, missäs yksi piilottelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi on varmaankin vielä piilossa vesileiman yläpuolella :)

   Poista
 2. Olipa kiva yllätys! Kiitos kehuista!! :) Kiva että tykkäät taulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu on todellakin meidän aarre, sitä katsoessa tulee aina hyvälle mielelle :) Voisin tilata sinulta lisää aarteita kunhan lomat on takanapäin :)
   Men ännu, tack så mycket!

   Poista

Kiitos kommentistasi!