tiistai 17. kesäkuuta 2014

TALOT
Yksinkertaiset talot, siinä outo mieltymykseni :) Pääsiäisen aikaan sellainen pitikin sitten touteuttaa ja materiaalivaihtoehtoja oli vain yksi - betoni.

Kävin sisustusliikkeessä, jossa oli yksinkertaisia taloja kynttilöinä. Moneen kertaan otin jo yksi ja välillä kaksikin niistä käteen ja ajattelin ostaa, mutta ajattelin että en halua kynttilöitä. Enkä oikein halunnut maksaa kymppiäkään sellaisesta. Pintaan tarvitaan lisäksi rosoisuutta, ei turhan siistiä ja sliipattua :)

Isäni on todella näppärä käsistään (sieltä kai tämä puuhastelun tarve peritytyykin, vaikka taidot ei yllä lähellekään samaan) ja teki mulle muotin vanerista ja laudoista. Muotit siveltiin öljyllä, ettei betoni niihin tartu ja muotit täytettiin. Isäni avustuksella myös viimeisteltiin talot niin, ettei niihin jäisi pahasti ilmakuplia eikä pinta epäsiistiksi.

Lopputulos oli juurikin sellainen kuin toivoinkin! Taloista tuli ihanat, kiitos niistä isälleni! Tällä opilla minultakin voi betonityöt onnistua. Muotti onkin vielä tallella ja aionkin testata saanko toisen parin taloja aikaiseksi aivan omin avuin.


Here is simple houses made of concrete. I might paint them later but now I enjoy how they look - rough and simple :) 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!