tiistai 29. heinäkuuta 2014

HITTI... EI VAAN HUTI


Virheistä viisastuu ja tekevälle sattuu. Tämän huomasin kun kirjoittelin Kesää parvekkeella -juttua. Jo kuvia ladatessa koneelle mietin, että joku tökkii, jokin ei ole nyt kohdillaan. Ja valmista postausta katsellessa totesin, että sen ilme ei yksinkertaisesti ollut minun. Värimaailma ei ollut onnistunut.

Puolustuksena voin sanoa, että parvekkeella oleskellessa ei kiinnitä samalla lailla huomiota asioihin kuin kuvia selatessa, koska kuvissa näkee asiat toisen silmin. Mutta tämä oli myös opettavaista itselle, joskus muutaman kuvan ottaminen voi paljastaakin asioita, joille on jo ehtinyt sokeutua.

Jotain täytyi parvekkeelle siis tehdä. Muutos vaati onneksi vain 14 euroa, että sain sohvan pehmusteet päällystettyä uusiksi. Tälläkin kertaa muutosta lähdin tekemään siltä pohjalta, mitä kotoa jo löytyy. Päätin hyödyntää Ikean lakanakangasta ja Ikeasta aiemmin hankittuja koristetyynynpäällisiä. Näillä sain loppukesälle ilmeen muutettua parvekkeella!


Mutta oppia ei voi, jos ei joskus tee myös virheitä. Eikös se näin tahdo olla? Minä ainakin opin tehokkaasti kantapään kautta, vaikka onneksi joskus oppi löytää perille aiemminkin. Erilaisia juttuja kokeilemalla alkaa hahmottumaan, mikä on omaa ja missä oma silmä lepää. Onneksi on vaihtoehtoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!