perjantai 11. heinäkuuta 2014

KIRPPISTELYÄ
Aloitin tänään myynnin itsepalvelukirpparilla. Tänä vuonna olenkin jo myynyt kahdella muullakin kirpparilla, joten kokemusta alkaa jo olla :) Tällä kertaa menin PLT Kirpputorille Tampereelle, jonne sain Grouponin kautta lahjakortin hyvään hintaan. Edellisistä kerroista jäi käteen ihan mukavasti voittoa, joten katsotaan saanko tällä kertaa turhia tavaroita ja vaatteita pois ja vähän kesärahaa tilalle. 

Ihan hauskaa puuhaa tämäkin, joskin työläin vaihe on tuotteiden hinnoittelu. Siihenkin on jo rutinoitunut ja homma hoituu aina vain nopeammin. Tosin hintojen päättämienn on edelleen hankalaa :) Vinkiksi niille, joilla on myyntiaikeita kirppareilla, kirkas pakkausteippi on aivan ehdoton hintalappujen kiinnittämiseen! Se käy niin vaatteisiin kuin tavaroihin, ohuet teippisuikaleet saa näppärästi pujotettua vaikka vaatteiden kokolappuihin.

Kuormaa sain kasaan pari pienempää Ikean kassillista. Liikaa ei kannatakaan kerralla laittaa esille, ettei myyntipiste ole täysi kaaos. Siksi osan jätin suosista vielä hinnoittelematta ja katson onko tarvetta lisäillä tämän viikon aikana. Paikan päällä huomasin, että mukana oli just eikä melkein sopiva määrä myytävää.
Vein tuotteet heti aamusta myyntiin ja potentiaalisia ostajia oli hyvin liikkeellä. Toivottavasti jatkossakin ja että jotain myös vievät kassalle asti. Parin päivän välein on hyvä käydä kurkkaamassa omaa myyntipistettään ja samalla järjestää tuotteet siististi paikoilleen.

Nyt ei muuta kuin peukut pystyyn ja odottelemaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!