maanantai 14. heinäkuuta 2014

SAUNAN LÄMPÖÄ


Saunalla on monta merkitystä suomalaisissa kodeissa. Joillekin se on kodin pyhin paikka ja toisille huonosti kalustettu vaatehuone. Meille sauna merkitsee rentoutumista ja tietenkin peseytymistä. Kovimmilla helteillä ei sauna maittanut, mutta nyt sään vähän viilentyessä tuntuu ihanalta ajatus rentouttavasta saunaillasta. Tässä maistiaisia meidän saunan, vähän leikkimielisestäkin, ilmeestä :)

Luhta Homen Origami-saunatyynyt ja -laudeliinat olivat pari vuotta sitten helppo valinta, ja niiden pirteä kuosi on edelleen mieluinen.
OPA-saunasetti on palvellut hyvin monta vuotta. Sen ajaton tyyli kestää aikaa. 

Kaksi tonttukaverusta löytyi Anttilasta joulun poistomyynnistä. Alkuperäinen ajatus oli, että tällainen Brosten keraaminen Henrik-tonttu saisi paikkansa seuraavana jouluna kuusen alta tai vaikka pihalta ulko-oven vierestä. Toisin kuitenkin kävi, ne kumpikin vahtii nyt löylyjä saunassamme ja sopivat väriltään hyvin kiukaan taustakiveykseen. Ja yhden tontun sijaan tulikin ostettua kaksi, koska hintaa niillä oli alle pari euroa kappale. Näissäkin, niinkuin tuliaisena saadussa pöllössä, ihastuin rouheaan pintaan.


Rento valmistaa kaikenlaista tarpeellista ja kivaa saunaan. Meillekin niitä on pikkuhiljaa kertynyt ja kokoelmissa on kauha, vartalo- ja kynsiharja sekä uusimpana hierontaöljykynttilä. Kynttilää en vielä ole testannut, mutta luulenpa että se toimii, vihreän teen tuoksukin on hyvä!

Nautinnollisia löylyhetkiä! :)


1 kommentti:

  1. Kiitokset tarkkasilmäisille lukijoille! Tekstiin oli päässyt painovirhepaholainen, joka nyt on poistettu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!