lauantai 5. heinäkuuta 2014

TULIAINEN TUURISTA


Viime kerrasta on mennyt ainakin kymmenen vuotta kun viimeksi kävin Vesalla. Paljon oli paikka muuttunut ja mukava huomata että tuotteiden osalta muutos oli parempaan. Mieleen oli jäänyt lähinnä halpistuotteet, krääsä, jota puoti oli pullollaan. Nyt löysin paljon tuttuja tuotemerkkejä ja oikeasti vielä edullisemmin kuin olin muualla nähnyt. Eli eipä ollutkaan tuulesta temmattu, että halpaa on.

Mukaan tarttui Vallilan Bulevardi -tarjotinpöytä, joka sopii moneen käyttöön. Näppärä lisäpöytänä kahvikupposelle sohvan viereen tai vaikka terassille. En tiedä kuinka hyvin metallijalka kestää pihalla, mutta hyvällä säällä ainakin. Se taittuu myös pieneen tilaan, joten sen saa tarvittaessa säilöön kun tarvetta ei ole. Tietenkin upeaa tarjotinta voi käyttää myös yksistäänkin. Hobby Hallista tarkistin pöydän hinnaksi 69,90 €, mutta minä sain sen kotiin 18,90 eurolla! Ja olen tyytyväinen! :)

Tänään tarjolla Larsmolaisen Fageruddin leipomon kaurasämpylää (on muuten todella hyviä!) ja vihreää teetä - maistuis varmaan sullekin! :)

3 kommenttia:

  1. Nyt kun pöytä on saanut paikkansa sisustuksessa, löytyi sille lisää käyttötarkoituksia. Laitoin lukemista odottavat aikakausilehdet jalkaristikon päälle. Siinä ne ovat helposti saatavilla ja itseasiassa tukevoittavat pöytääkin hyvin. Näppärää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!