lauantai 13. syyskuuta 2014

BLOPPIS!B = blogi ja loppis = kirppis (på svenska), eli ensimmäinen blogikirppikseni alkaa!!

Ettei kirppariteema jäisi liian lyhyeksi, niin kirppistellään vielä näin bloginkin sivuilla :) Olen siis kerännyt itselle tarpeetonta, jotka lähtevät kiertoon ja saan näin tilaa täyteen ahdetuista kaapeista. Myyn niitä ensisijaisesti teille lukijoille. Tarjolla on tavaroita sisustukseen ja astioita, myös vanhaa Arabiaa. 

Ostoksia voi tehdä joko kommentoimalla julkaisun loppuun tai laittamalla postia blogin sähköpostiosoitteeseen (löytyy oikeasta sivupalkista). Yritän vastailla yhteydenottoihin mahdollisimman nopsaan. Tinkiäkin saa ;) Poistan myytyjen tuotteiden kuvat sitä mukaan kun kauppaa käydään. Ja huom! Tuotteet sijaitsevat Lempäälässä, hinnat eivät sisällä mahdollisia postituksia!

Mutta ei muuta kuin kuvia katselemaan ja tekemään löytöjä!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Tässä kaikki myytävät tuotteet olikin. Blogikirppis on auki niin kauan kuin tuotteita on jäljellä. Ja vielä lupaus: en hetkeen palaa kirppisteemaan vaan saatte muutakin luettavaa ja katseltavaa myöhemmin. Tulossa on vaatetankoratkaisua kodinhoitohuoneessa, valaisimia ja mitähän vielä. Kannattaa seurailla kirjoituksia! ;) 

Mutta olkoon syyskuu tätä kierrätyksen aikaa! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!