perjantai 28. marraskuuta 2014

JADEIA - AIKA HEMMOTTELULLE

Minä tuskin olen ainoa, joka kaipaa hemmottelua marraskuun pimeyden keskellä. Tällä kertaa sain mahdollisuuden kokeilla kasvohoitoa Jadeiassa (klik), Tampereen Lielahdessa. Viime kasvohoitokerrasta olikin vierähtänyt pitkä aika, joten hoito oli enemmän kuin paikallaan. 
Jadeian Nina analysoi alkuun ihoni ja minun rasvaisuuteen taipuvaiselle sekaiholle hän valitsi I Imagen hoitotuotteet, joilla aloitettiin kasvojen puhdistusta ja kuorintaa. Voin muuten kertoa, että näiden tuoksu oli todella hyvä! Sehän on myös tärkeää!Puhdistetulle iholle sain seerumin ja merilevänaamion. Ihan ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan Jamelan mineraalikollageeninaamiota ja se olikin mielenkiintoinen kokemus. Ihotyypilleni Nina valitsi merilevänaamion, joka tasapainottaa talineritystä, syväpuhdistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Juurikin siis tarpeellista apua kasvoilleni!

(Viereinen kuva lainattu netistä)


Naamio tuntui ensikosketuksella kylmältä, mutta myöhemmin vain mukavan virkistävältä. Naamion, joka sai leikkisän lempinimen hanniballecter (kuvasta ymmärrättekin miksi), vaikuttaessa sain intialaista päähierontaa, joka myös oli minulle uusi kokemus. Se oli todella rentouttavaa! Lisäksi sain kuiville käsilleni kosteuttavan voiteen ja hieronnan. 

Vierailu Lielahdessa oli juurikin niin hyvää hemmottelua kuin toivoinkin. Kasvot tuintuivat ihanan pehmeiltä, raikkailta ja jopa ihon väri muuttui ikävän harmahtavasta jälleen kirkkaaksi. Voin siis hyvin suositella samaa hoitoa kenelle tahansa! 

Tästä kokemuksesta lämmin kiitos Ninalle! 
Jadeian löydät siis läheltä Lielahden monipuolisia palveluita, Possijärvenkadulta. Jadeia on perustettu alunperin kynsistudioksi, mutta palvelut laajenevat hyvää vauhtia. Nykyisin saatavilla on kasvohoitojen ja kynsien lisäksi myös ripsipidennyksiä ja sokerointeja. 

Käypä tutustumassa Jadeian kotisivuilla (klik) ja facebookissa (klik)!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!