tiistai 20. tammikuuta 2015

ARPAONNEA JA ONNEN OMPPUJA

Niin pääsi käymään, että pitkästä aikaa on arpaonneni ollut myötä! Tosin tämä postaus on vain odottanut julkaisua, itse arvonta oli jo ennen joulua. Mutta tässä tulee jaettua niin oma kuin toisenkin onni, joten siksi se ei haittaa :)

Osallistuin Helmihytti-blogin arvontaan ja voitin hopeakorvakorut, jotka ovat Tanna Designin käsialaa. Korvakorut ovat nimeltään Onnen omput, joten katsotaan tuovatko nämä onnea kantajalleen. Ompuissa yhdistyy kaksi sydäntä ja niissä vuorottelee matta ja kiiltävä pinta. Koruissa käytetty hopea on kierrätyshopeaa ja niiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu Suomessa.

Oman arpaonnen lisäksi, yhdellä blogini lukijalla oli myös mahdollisuus voittoon. Eilen päättyi PartyLite-arvonta ja mieheni sai luvan toimia onnettarena. Tiedän, että netistä löytyy jos jonkinmoista arpakonetta, mutta minäpä päätin tehdä tämän vanhanaikaisesti kynää, paperia ja saksia käyttäen.

Arvonnasta Aallokko-votiivisomisteen itselleen voitti nimimerkki Athena! Oikein paljon onnea! Otathan yhteyttä ja ilmoittele yhteystietosi niin lähetän paketin perille :) Kiitokset vielä jokaiselle osallistuneelle!

Tämän myötä mukavaa tiistai-iltaa kaikille! Taidan vielä kerran kurkistaa peilistä, miltä nämä korvikset näyttivätkään... on ne vaan niin nätit!

2 kommenttia:

  1. Todella sievät korvakorut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Korut ovat todellakin sievät! Ja kun arvostan käsin tehtyä ja kotimaista ripauksella jujua ja tarinaa niin aika nappiin meni voitto :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!