torstai 19. helmikuuta 2015

JUHLAT PIKKUMIEHELLE
Näin vuoden alkuun on aina luvassa suvun pikkuisten juhlia. Tammikuun lopulla juhlimme 4-vuotiasta siskon poikaa ja tässä niistä kemuista parhaimpia paloja. Juhlien teemana oli päivänsankarin toiveesta viidakko ja sen siskoni oli toteuttanutkin todella kivasti!
Tarjolla oli kaikenmoisia herkkuja. Kuinka hauska idea olikaan kun hedelmäsalaatti oli tarjolla vesimelonissa ja viinirypäleistä oli tehty toukkia pujottelemalla ne tikkuihin ja lisäämällä silmät. Keittiön tasolla muuten istuskelee meille tehdyt amigurumit, ne pääsivät esille blogiin aikaisemmin.


Herkullisessa kakussa seikkaili tiikeri ja pari suloista apinaa palmuissaan. Laskiaispullat kiemurtelivat käärmeinä, samoin sämpylät. Nerokasta! Päivänsankari itse ehti simahtaa juuri kun oli aika herkutteluun, mutta me vieraat hoitelimme sen puolen aika sujuvasti.

Dinosaurukset ei varsinaisesti kuuluneet viidakkoteemaan, mutta hänen äitinsä vihjaisi myös niiden olevan kovaa huutoa. Tämä ilmapallo olikin pikkumiehen mieleen niinkin paljon, että varsinainen lahja meinasi vallan unohtua! :)
Synttärien teemaa oli myös muualla kodissa. Systeri oli tekaissut aamulla myös palmun olohuoneeseen, jossa banaanit roikkuivat ja jossa viihtyivät niin käärmeet kuin apinakin.
Näiden juhlatunnelmien myötä onkin kiva toivotella kaikille mukavaa torstaita!4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä synttärijuttuja. Minun pitäis kans varmaan alkaa jo suunnitella, kun keväämmällä on merirosvojuhlat järjestettävänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin teema on siellä hauska! Onneksi netti on pullollaan ideoita, koska enpä ainakaan itse tuommoisia keksisi :) Mutta tsemppiä merirosvojuhlien valmisteluun!

   Poista
 2. Kivan näköiset juhlat ja kiva teema.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollapa itse vielä lapsi, että saisi juhlat samaan tyyliin mitä nyt on mahdollista järjestää! Vaikka oma äiti pitikin huolta, että herkut olivat silloin (ja edelleen) loistavat, ei samanlaista rekvisiittaa tietenkään ollut. Mutta ihana seurailla vierestä näitä pienten toiveita ja hienoja toteutuksia :)

   Kiitos kommentista minttu ja mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!