sunnuntai 22. helmikuuta 2015

KOPPA OMPELUTARVIKKEILLE
En ole koskaan omistanut mitään erityistä paikkaa neuloille ja langoille. Ne ovat olleet pikkulaatikoissa ja pussukoissa, milloin missäkin jemmassa. Kovin ahkera ompelija en ole, mutta pitäähän sitä olla paikka tavaroille, eikös? :)
Ruokaostoksilla Lidlissä näin tällaisen kopan. Ihan näppärä ja vieläpä sopivan kokoinen. Kuosi on ihan ok, ei ehkä suurin lemppari, mutta eipä inhokkikaan, joten nappasin kopan mukaan. Kuinka kiva juttu onkaan (minulle jonkinmoisena perfektionistina), että sain nämäkin pikkutavarat omille paikoilleen! 
Miehenikin joskus mietti, ettei minulla taida olla ompelulaatikkoa ja yhdessä sellaista sitten kauppareissuilla katseltiinkin. No eipä löytynyt silloin, mutta toivottavasti tämä löytö palvelee pitkään ja tarvikkeet pysyvät oikeilla paikoillaan. Ja tuunatahan voi tämänkin jos vaikka kuosi sattuisi muuttumaan inhokiksi! Toisaalta, mitä enemmän tätä koppaa olen katsellut, sen mukavammaksi se on muuttunut. Siis hyvä löytö! 
Olohuoneeseen kevättunnelmaa on tuomassa Ikeasta ostettu hortensia, yksi niistä monista kukkalemppareista. Ensi viikolla on luvassa lisää kukka-aiheista, mutta odotan vielä tässä vähän, että saan muutakin kuin nuppuja teille näytettäväksi ;)

Mukavan leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!