torstai 26. helmikuuta 2015

MAGNOLIAN OKSA

No nyt pääsen esittelemään teille nuppunsa aukaisseen iloni. Siitä vihjaisinkin viime kirjoituksessa. Nimittäin viime viikon lopulla toin kotiimme tipauksen eksotiikkaa, magnolian oksan

Minulle tämä oli uusi tuttavuus kaupassa. Jännityksellä olen nyt muutaman päivän odotellut aukeaako nuput vai kuinka oksan kanssa käy. Mutta hyvinhän sen kanssa on käynyt! Nuppuja on paljon ja yksi niistä aukesi suureksi kukaksi, väriltään hempeän vaaleanpunaiseksi. Eikä muuta maljakko kaivannutkaan, tämä komeus yksinään on riittävän kaunis. Alla on vielä muutama vähän erilaisempi kuva.

Muutamassa blogissa olen nähnyt vilauksia kirsikan oksista, jotka myös houkuttelivat. Mutta jostain syystä en ole sellaista ostanut, vaikka parissa kaupassa sellaisen näinkin myynnissä. Enkä muuten tiedä mikä noissa kaikenlaisissa oksissa mahtaa viehättääkään, talvella meillä oli milloin männyn oksa ja milloin risu maljakossa... Kesällä raahasin lomareissultamme aikamoisia käppyräoksia, joista yksi komeilee parvekkeellamme. Mutta kauneus on katsojan silmissä ja nämä vetoaa minuun! :)
Mukavaa torstaita!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä se tosiaan on! Harmi vain, ettei kukat kestä kuin pienen hetken auettuaan, mutta onneksi niitä on tulossa koko ajan lisää! :)

   Poista
 2. Ihana! Mistä sä tollasen oot löytäny? :) en oo koskaan kullukkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oksa kotiutui minulle Lempäälän Old'n Goldenista. Aivan uuden uutukainen tämä oli minullekin (paitsi kuvissa kokonaisina puina), mutta kiva tuttavuus :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!