lauantai 14. helmikuuta 2015

MUKAVAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!Tämä ystävänpäivä onkin mennyt vauhdikkaasti kirppiksen ja messujen merkeissä. Päivä alkoi Tampereen Ikeassa, jossa järjestettiin Pop up -kirppis. Kirppistapahtumaa ei erikseen mainostettu, mutta itse satuin näkemään siitä ilmoitusta Sallyn blogista (klik). 


Sallyn kirppispöytä 

Kaikenlaista kivaa kirppikseltä löytyi. Minulle mukaan lähti uusi laukku, käsikoru ja mukit. Laukku oli todellinen heräteostos, aika rock tyyliltään, mutta samalla hauska ja erilainen kuin muut. Snö of Swedenin rannekoru lähti samasta pöydästä ja hintaa näille yhteensä tuli vain 8 euroa! 

Sallylta ostin nämä ihanat Bloomingvillen mukit. Tähdet on (mukamas) sisustustrendeissä out, mutta meillä niitä edelleen on. Ja eikös se niin ole, että oman maun mukaan mennään eikä pelkästään sisustuslehtien? Nämä kivat mukit sopivat niin käyttöön astioina tai vaikka hyllylle koristeeksi. Katsotaan mihin ne meillä päätyykään. 

Kirppikseltä suuntasimme ASTA rakentaja -messuille, joilla samaan aikaa oli myös Sisustus 2015 -messut. Useampana vuonna olemme samoilla messuilla vierailleet, aiemmin omaan paritaloprojektiin ideoita hakemassa ja nyt lähinnä tuota sisustuspuolta katsastamassa. 
Itselle parhaimmat löytö oli puutuotteita valmistava Laatikkokauppa. Mielessä on ollut kapea penkki sängyn päätyyn, jonka päälle päiväpeitto olisi näppärä rullata tai taitella. Heiltä tällainen syntyisi tarpeeseen suunniteltuna ja mittatilaustyönä, joten katsotaan kotiutuuko meille joskus kenties tällainen vai jääkö haaveeksi. 
Nämä hauskat käkikellot jäivät myös mieleen messuilta. Tuollaisen voisin omallekin seinälle laittaa!


Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille ja rentoa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Hieno laukku!! Ja mukeistakin tykkään. Niissähän on tähtiä! :) Tähdet saa olla vaikka kuinka out, en välitä, meidän koti on niitä täynnä ja tykkääääään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laukku on ollut kyllä kiva piristys arkilookiin :)
   Ja samaa mieltä! Eipä sitä trendeistä katsota mitä kotiin laitetaan vaan tunteella ja oman maun mukaan! Sitäpaitsi meillä tähdet on ajattomuudessaan kyllä edelleen in, sanoipa sisustuslehdet mitä hyvänsä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!