sunnuntai 8. helmikuuta 2015

SULOISTA SUNNUNTAITA
On aivan pakko esitellä teillekin nämä suloiset otukset! Ihana ystävämme 
yllätti meidät ikuistamalla rakkaat karvakuonomme hurjan suloisiksi amigurumeiksi. 
Ja kyllähän nämä aivan malleiltaan näyttävät! Iitallakin laikku juuri oikein kasvoissa. 

Nämä yllätykset saavat kyllä iloiselle mielelle joka kerta kun ne näkee. Mallit itsekin näistä ilahtuivat selvästi, mutta he saavat ihailla näitä hyvän välimatkan päästä. Itse kun en näitä pikkuhahmoja ole tehnyt, enkä oikein usko että omat taidot (saati hermot!) riittäisivätkään, ei voi kuin ihailla muiden osaamista! 

Harmaan villatakin (klik) Käsityöläiseltä, tilasin aiemmin Mimmistä amigurumin. Sekin on todella valloittava ja taidolla tehty! Siihen aikaan ei ollut vielä tietoa tästä nuoremmasta epelistämme, mutta nyt sekin on saanut oman miniversionsa. Tämä kuva on lainattu Käsityöläisen blogista. 


Näiden karvakuonojen myötä toivottelen oikein mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mallit vai minikoot? :D Molemmat pysyy meillä mutta ideana nuo pikkuhahmot on ihanat! Sun epeliin tarvitsisi vähän pörröisempää lankaa :)

   Poista
 2. Ihanat! Sekä mallit että hahmot! Oon itse tekemässä pari amigurumihahmoa. Hauskaa on. Ehkä ne näkyy sitten joskus mun blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvakuonot kyllä ihastuttaa, niin virkattuna kuin elävinä :) Ehkä minunkin pitää joskus kokeilla amigurumi tehdä, mutta mielenkiinnolla seurailen milloin laitat kuvaa omasta luomuksestasi blogiin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!