torstai 5. maaliskuuta 2015

★ MICHAEL MONROE SHADES ★"The future's so bright, gotta wear shades."
Michael Monroe


Monroe on lanseerannut oman aurinkolasimallistonsa ja sitä piti käydä katsastamassa Tampereen Synsamilla. Sielläpä hyväntuulinen ja todella sympaattinen muusikko jutusteli faniensa kanssa, kirjoitteli nimmareitaan ja hymyili kuvissa uudelleen ja uudelleen. Mekin jonotimme ensin Monroeta moikkaamaan ja sitten tutustuimme lähemmin hänen mallistoonsa.

Michael Monroe Shades -mallistosta löytyy kuusi menevää aurinkolasimallia, joista kaikilla on osuvat nimet ja ne kaikki on valmistettu kolmessa eri värissä. Näitä aurinkolaseja tehdään vain rajattu määrä, joten halukkailla kiirettä pitää saada omansa!Meillekin lähti mukaan tältä reissulta parit lasit ja niille superhienot kotelot! Meille molemmille pilotit, jotka Monroella itselläänkin oli nenällä, sopi kivasti, mutta silti kotiin lähti minulle Femme Fatale ja miehelleni Bad Boy Boogie. Femme Fatalessa on naisellinen perhosmuoto ja linsseissä liukuväri, ja Bad Boy Boogie on saanut vaikutteita New Yorkin Manhattanilta ja sopii miehille, joilla on asenne kohdillaan. Eli aika passelit vaihtoehdot meille! ;) Näillä jos millä kelpaa ottaa kesä ja aurinko vastaan! Ja tietenkin nimikirjoitukset ja yhteiskuvat napataan kun on näinkin suuresta nimestä kyse!

Mutta mikäs bloginkirjoittaja se semmoinen on, joka lähtee kuvailemaan pelkkä kännykkä mukanaan...?? No, niin pääsi käymään täällä, joten pahoittelut osan minun ottamien kuvien laadusta! Tosin kuvattava oli aika vilkkaan puoleinen, joten terävien kuvien nappaaminen olisi voinut kamera kädessäkin olla minulle haaste!
Rokkaavaa torstaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!