perjantai 10. huhtikuuta 2015

BLOGIN ILME MOBIILISSA


Ajattelinpas kysellä vaihteeksi mielipidettä teiltä lukijoilta. Ja nimenomaan sellaisilta, 
jotka vierailevat blogissani puhelimella. Toki muillakin on vapaus kommentoida.

Tältä blogi näyttää tietokoneella katsottuna.


Itse istun blogini äärellä yleensä läppärilläni ja näen silloin toisenlaisen blogin kuin mobiiliversio on. 
Kävin itse kännykällä kurkkaamassa, miltä blogini näyttää ja onhan se erilainen. Ja minähän aloin heti pohdiskelemaan, että kumpiko onkaan parempi. Mutta lukijat sen päättäköön, pidetäänkö bloginilme entisellään puhelimien näytöllä, vai olisiko kiva katsella sitä kuin tietokoneella?

Ja tällainen on näkymä kännykällä.
Hyvänä puolena tuossa mobiiliversiossa voi sanoa sen yksinkertaisuuden, mutta miinuksena myös blogin ilmeen muuttuminen alkuperäisestä. Blogin ilme on omaan silmään parempi tietokoneversiossa (semmoiseksi sen olen aikanaan suunnitellutkin), mutta huonona puolena on skrollailun määrä jos sama näkyy puhelimessa.

Kommentoikaahan siis, joko postauksen loppuun tai vaikka sähköpostilla, kumpi sinun silmää miellyttää enemmän. 

Mukavan aurinkoista perjantaita!


EDIT 13.4. klo 12:20

Kuinkas sattuikaan! Luin Blogikonsultti-blogista, että 21.4.2015 mennessä blogi on sovelluttava mobiililaitteille, ettei se tipahda Googlen hakutuloksista pois... Eli, tämähän tarkoittaa sitä, että blogin ilme muuttuu takaisin mobiiliversioon. Juurikin kun aloin kysellä mielipiteitä ja vieläpä tuo tietokonenäkymä tuntui miellyttävän lukijoita eniten!

No, positiivista tässä on se, että mobiilinäkymän alareunastahan voi käydä klikkaamassa itsensä internetversioon ihan näppärästi. Joten te, jotka mielellänne katselette sitä tietokoneversiota puhelimella, onnistuu se jatkossakin.

Mutta tällaista! Näillä asetuksilla taas jatketaan! :)


1 kommentti:

  1. Vaikuttaa siltä, että tietokoneversio toimii kivasti myös puhelimella, joten nyt on muutokset tehty asetuksiin ja kaikki näkevät sivun saman näköisenä. Katsotaan kuinka muutokset toimivat käytännössä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!