maanantai 13. huhtikuuta 2015

KEVÄTTÄ NAANTALISSA JA TURUSSA
Teimme viime viikolla pienen pyrähdyksen Lounais-Suomeen. Veimme koirat hoitoon ja lähdimme hemmoteltaviksi Naantalin kylpylään, jossa emme olleetkaan ennen käyneet. Kiva oli siis nähdä, minkälaista kylpylätunnelmaa oli siellä tarjolla

Naantalin kylpylä oli meille positiivinen yllätys. Odotuksia ei juuri ollut, emme kovinkaan paljoa ottaneet paikasta etukäteen selvää, vaan nappasimme äkkilähdön. Vaikka ikää kylpylällä on jo 30 vuotta, oli tilat hyvässä kunnossa ja ilme vähän prameampi kuin muut kylpylät, joissa olemme vierailleet. Kylpylän viisi allasta riitti meidän tarpeisiin, erityisesti ulkoallas ja porealtaat olivat meidän suosikit. Myös hotellihuone oli mieluinen. Vaikka otimme perushuoneen, sijaitsi se ylimmässä kerroksessa puisto- ja merenrantanäkymällä. Tilaa huoneessa oli ruhtinaallisesti, yli 30 m3 ja huoneeseen kuului myös oma parveke. 


Naantalissa kevät oli pidemmällä kuin täällä Pirkanmaalla ja ensimmäisia hiirenkorvia pensaissa sai ihailla siellä. Tosin turistisesonki oli vasta edessä päin ja kaupunki oli hyvinkin hiljainen tähän aikaan vuodesta. Se ei kuitenkaan vähentänyt meren rannan kauneutta ja vanhojen puutalojen viehätystä. Ennen kotiinlähtöä, piipahdimme vielä Turussa. Nautimme päiväkävelystä Aurajoen rannalla, matkasimme Förillä tois puol jokke, ihailimme hetken upeita vanhoja laivoja ja lounastimme Blankossa lähellä Aurajokoea. Näille seuduille täytyy palata vielä kesällä, näihin maisemiin kun emme taida kyllästyä koskaan!


Tällä samalla reissulle etsiskelimme myös timanttihääpäivän kunniaksi mieheni isovanhemmille mukavaa lahjaa. Mukava pikku lahja löytyikin, mutta enpä olisi arvannut kuinka vaikeaa on löytää korttia! Moni kauppa käytiin läpi niin kotikulmilla kuin reissussa, mutta tyydyttiin Minna Immosen kauniiseen korttiin, jossa tekstinä vain "Onnea Teille". 

Timanttihäitä ei varmasti kovin moni vietä, itsekään en tiedä muita pareja jotka samaan yhteiselon pituuteen olisi päässyt. Olisi luullut kuitenkin, että edes yksi kortti olisi löytynyt kauppojen valikoimasta! Mutta ei! Mietin jo tehdä kortin itse, sehän olisi ollut kivakin juttu, mutta tähän hätään en olisi sitä ehtinyt väkertää. Onneksi kortti löytyi, samon lahja!


Näissä tunnelmissa toivottelen mukavan keväistä alkanutta viikkoa teille!


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja mukavaa piristystä nuo kuvien reunat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea kommentista! :)
   Minusta onkin mukava vähän vaihdella noita reunoja kuviin.

   Poista
 2. Tuttuja kotoisia maisemia. Kiva että viihdyitte! Ja Naantali on ehdottomasti vierailun arvoinen kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdyimme kyllä ja Naantali on kyllä hieno vierailukohde myös kesällä! Aiempi reissu olikin onneksi kesällä pari vuotta aiemmin ja nautimme kovasti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!