lauantai 30. toukokuuta 2015

SYNTTÄRITUNNELMAA


On tullut ennenkin huomattua, että aika vilisee vauhdilla. 
Saman huomasin nyt, kun blogilleni tulee tänään ensimmäinen vuosi täyteen. 
Eli onnea minä! :)


Vuosi on ollut lyhyt aika ja edelleen välillä miellän itseni uudeksi tulokkaaksi bloggaajien maailmassa. Mukava maailma tämä on ja on mitä syvemmälle pääsen sen syövereihin, sen enemmän intoa ja tavoitteita tulee. Maltilla suuntaan niitä kohti, aika näyttää mitä niistä saavutan :) 

Alkuun ajattelin keskittyä sisustamiseen, yhteen minun suurista intohimoista. Sitä blogissani onkin ollut, mutta muutamien lipsahdusten myötä painopiste on siirtynyt enemmän sinne lifestyle-puolelle. Mutta mitäpä väliä luokituksista, jatkossakin blogi tulee pitämään sisällään kaikenmoista sisustamisesta leivontaan, omin kätösin värkkäilyä, tuunailua sekä samalla sitä elämää arjesta ja juhlaan!

Palasia ensimmäisen vuoden ajalta.
Vaikka omaksi iloksi aloitin blogin ja omaksi iloksi sitä edelleen lähtökohtaisesti teen, on ihana nähdä lukijoiden määrän nousevan. Kiitokset siis teille mukana pysymisestä ja hyvistä ideoista, joita silloin tällöin saan. Jokainen vinkki on visusti tallessa ja jokaisen tähän astisesta vinkistä olen toteuttamassakin. 

Vuosi on siis takana ja toivottavasti monta mukavaa vuotta edessä!
Ihanan aurinkoista lauantaita, hurjasti onnea tänään muillekin juhlijoille!


1 kommentti:

  1. Hupsista! Ajastin viksuna tyttönä tämän postauksen, jotta se olisi jo heti aamusesta maailmalla. No, olihan se, mutta missä oli kuvat?! Muistin sitten kun iltapäivällä tarkistin blogin tilannetta, että minunhan ne piti käydä vielä lisäämässä ennen tätä päivää... Ne siis on lisätty nyt jälkikäteen, joten toivottavasti jo blogissa vierailleet kurkistavat sen toisenkin kerran niin on postaus hieman mukavampi katsella. Toimiihan tässäkin sanonta "parempi myöhään kuin ei milloinkaan", toimiihan!? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!