maanantai 29. kesäkuuta 2015

MISTÄ TUOLIT KEITTIÖÖN?


Haaveilujeni kohteet, wieniläistuolit. Kuva napattu Pinterestistä.


Kirjoitin syksyllä tuolista, tuolien tuolista, jonkalaisia meillekin haluaisin. Mielessäni olen monta kertaa nähnyt mustaksi, tai ehkä valkoiseksi, maalatut wieniläistuolit vaalean patinoituneen pöydän ympärillä. Wieniläistuoleilla on monta nimitystä ja joku voi tuntea ne paremmin Ton- tai Thonet-tuoleina

Enpä silloin vielä tiennyt, että kyseessä on niinkin voimakkaasti nouseva trendi, että nyt tuolia markkinoidaankin haluttuna kapistuksena koteihin. Silloin syksyllä jo tuolia näkyi sisustuslehdissä, mutta melkeinpä sanoisin, että nyt vielä enemmän. 
Tämän kaltaiset näkymät on mielessäni ollut pitkään. Kuvat Pinterestistä

Tässä kuussa Kodin Kuvalehden artikkelissakin kehotettiin etsimään nyt juuri näitä tuoleja, mutta myös pinnatuoleja ja tuoli 66:a, joka on tuttu mm. päiväkodeista. Nämä kolme tuolia ovat tällä hetkellä ammattisisustajienkin suosiossaa ja siksi kuumaa tavaraa kirppareilla. 

Minä kun luulin etsiskelevän vähän vähemmän trendikästä ja suosittua... eipä siis ihme, ettei etsintäni ole tuottanut tulostakaan! En yleensä halua kulkea trendien mukana, mutta tämän wieniläistuolin kohdalla tilanne on keikahtanut ehkäpä pienen pakkomielteen puolelle, ja siksi etsintä jatkuu :)

Löytyykö sinun kodistasi joku näistä tuoleista? Tai kenties joku vastaava helmi?Näistä tuoleista kotiuttaisin meille mielelläni minkä vain! Kuvat Pinterestistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!