sunnuntai 29. marraskuuta 2015

ENSIMMÄISEEN ADVENTTIIN KAHDELLA TYYLILLÄ
Tänään on ensimmäinen adventti! Aika kuluu nopeasti ja joulu on vain muutaman viikon päästä! Kun ripottelin joulua eri puolille kotia, alkoi joulutunnelmakin tulla vaivihkaa mieleen. Vaikka tämän lumettoman pimeyden keskellä se kieltämättä on vähän vaikeaa. Tiesittekö muuten, että ensimmäinen adventtisunnuntai on ilonjuhla ja se ensimmäinen kynttilä symboloi odotusta? 

Minä kun tykkään väkerrellä kaikenmoisia, päätin täksikin jouluksi ideoida uuden adventtikynttelikön. Viime jouluna idea oli vähän samanlainen, mutta kookkaampi. Pieni peltirasia muuntui tänä vuonna kyntteliköksi kun täytin pohjan ensiksi pikkukivillä, laitoin numeroidut kynttilät paikoilleen ja peitin kivet jälälällä. Viimeisen silauksen luo pienet hopeiset pallot - eikä muuta tarvita! 
Toinen versio adventtikyntteliköstä onkin paljon perinteisempi. Joskus hankin mustaksi maalatun puisen kynttelikön pitkille kynttilöille, mutta tänä vuonna se pääsee ensimmäistä kertaa käyttöön. Erilaisilla manseteilla kynttelikön voi tuunata monella tapaa, mutta koska yksinkertainenkin on kaunista, lisäsin vain numerot näihin kynttilöihin. Kynttilöiden numerot löysin jokunen vuosi sitten Hemtexin poistoista ja niille on ollut käyttöä vuodesta toiseen. Adventtikynttilöiden lisäksi niitä voisi käyttää synttäreillä, mikäli numeroista saa omansa loihdittua :) Pikkukuusen valkoiset pallot virkkasin Dermoshopin ohjeella joku vuosi sitten. Kumpi adventtikynttelikkö on enemmän sinun makuusi? Vai voittaako vuoden takainen rosoinen asetelma käpyineen ja hopeapalloineen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!