lauantai 21. marraskuuta 2015

PALAVAT KIVET
Minulle itselle aivan uusi tuttavuus oli kiven muotoiset ja näköiset "kestokynttilät", jotka löysin Happy Monday -verkkokaupasta. Etsiskelin jotain aivan muuta, mutta kurkistin muitakin tuoteryhmiä uteliaana ja sitten löysin nämä Lumipak Stone -poltinkivet.


Kyseessä on ruotsalainen keksintö, tavallisella ruokaöljyllä palavat ja vieläpä luonnonmateriaaleista valmistetut korvikkeet vaikkapa tuikuille. Niiden kerrotaan olevan varmempiakin kuin lämpökynttilät ja niiden lämpötilakin on matalampi. Myös valoa näiden poltinkivien kerrotaan tuovan enemmän. Tuote kuulosti niin mielenkiintoiselta, että minäpä päätin tällaisia kokeilla. Poltinkiviä on saatavilla monen muotoisia ja näköisiä, mutta minä valitsin nämä aidoilta kiviltä näyttävät.Kivien koko yllätti, luulin niitä aika paljonkin suuremmiksi. Koko on noin neljä senttiä leveimmältä kohtaa, mutta itseasiassa kuitenkin passeli, koska ne mahtuvat mihin tahansa kynttiläkippoon. Minä kokeilin niitä tavallisiin Kivi-tuikkuihin ja hyvältä näyttää!

Tunnelmallista lauantaita!


2 kommenttia:

  1. Onpas jännä keksintö! Noissa säästää aika pian pitkän pennin, jos on ahkera kynttilänpolttaja, sellainen perustuikku kun kestää sen muutaman tunnin ja sitten pitää jo laittaa uusi... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä semmoinen keksintö, että nappasin ostoskoriin kokeiluun! Ja juurikin ajatellen, että voisi säästää noiden jokavuotisten tuikkujen ostossa. Tuo kestää kyllä pitkään, varsinkin jos lisää öljyä sitä mukaan kun astia tyhjenee :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!