torstai 31. joulukuuta 2015

VANHALLE VUODELLE HYVÄSTIT JÄTÄTänään on aika heittää hyvästit vuodelle 2015! Se on ollutkin monella tapaa erilainen kuin mikään aiemmista! Takana on paljon uutta ja ihmeellistä, hienoja päiviä, raskaita hetkiä, rakkautta, menetystä sekä suuria elämänmuutoksia. Ja varmasti vielä paljon muuta! Vaikka en uusintaa ottaisi kuluneesta vuodesta, jää se muistoihin rikkaana aikana. Samalla katse on jo tiukasti tulevassa ja odotan innolla kaikkea sitä, mitä vuosi 2016 aikoo tarjota elämäämme. 

Vuoden vaihtuminen on aina pieni kertaus menneestä. Sitä pysähtyy miettimään tapahtumia ja samalla päättä, kuinka seuraava vuosi olisi parempi. Ja onhan ne, sillä opimme ja kehitymme ihmisinä vuosi vuodelta, Itse ainakin voin nyt katsoa taaksepäin ja taputtaa itseäni olalle siitä, kuinka pitkän matkan olen kulkenut ihmisenä ja kuinka olen uskaltanut ottaa askeleet, jotka ovat jopa saattaneet pelottaa. Toivottavasti sinäkin voit ajatella itsestäsi samaa!

Uusi vuosi, se alkaa ihan muutaman tunnin päästä!  Siispä kiitokset teille lukijani ja ihanaa iltaa, iloa ja mukavia hetkiä! Uusi vuosi tuokoon mukanaan suunnan hyvästä parempaan! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!