torstai 31. joulukuuta 2015

VIELÄ KERRANNimittäin menneen joulun tunnelmaa vielä näiden kuvien myötä! Joulu on takana, arki on koittanut ja on jo seuraavan juhlan aika. Mutta ihan vielä pieni pilkahdus meidän joulusta ennen kuin juhlitaan vuoden vaihtumista!

Joulu vietettiin meillä rauhallisesti kotona. Hiljaisuuden rikkoi tosin hetkeksi palohälyttimet ja tulipa taas erittäin hyvä muistutus siitä, että kynttilöiden kanssa on syytä olla varovainen. Jos muistatte minun toisen adventtikynttelikön, jonka tein metallirasiaan, niin sehän meillä kärvähti. Kuiva jäkälä ja turhan matalat kynttilät - siinä ei ollut hyvä yhdistelmä ollenkaan! Mutta onneksi astia oli pieni ja metallinen, joten palo oli helppo sammuttaa hanan alla.

Sinänsä (kun sen positiivisen puolen yrittää kaikesta löytää) tämä oli ihan hyvä tapaus, koska joskus oli puheissa ollut, että nämä verkkoon kytketytkin hälyttimet olisi varmasti joskus hyvä testata. No, nyt ne tuli testattua ja hyvin pelaa. Jokainen hälytin huusi ympäri asuntoa! Mutta sitten sitä rauhaisaa tunnelmaa :)


Totesin meidän harmaan valkoista joulua katsellessa, että enpä edes kaipaa räiskyviä värejä. Kotimme oli juuri näin oikein hyvä ja mikä minulle on aina tärkeää, harmoninen. Toisaalta on ihana katsella tunnelmallisia värikkäitä jouluja, mutta ainakaan tänä vuonna sitä ei nähty Tyynelän Niklas -tonttua enempää meillä. 

Kun pakkasia ei paljoa kuulunut aatoksi, ei takkaan viitsinyt laittaa tulta lämmittämään. Kynttilät toivat kuitenkin kaivatun tunnelman ja hoksasinpas, että onpa vielä näppärä tapa hankkiutua jämäkynttilöistä eroon! 

Sitten katse kohti uutta vuotta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!