keskiviikko 6. tammikuuta 2016

ALEA ELLOKSELLA


Alennusmyynnit vain kovenevat tähän aikaan vuodesta. Otin ja katsastin Elloksen ale-tarjontaa ja sitä, mitä kaikkea uutta kivaa kotiin olisi tarjolla. Poimin tänne blogiin ale-löytöjä, joilla voi sisustaa kotia kohti kevättä tai vaikka valmistautua seuraavaan jouluun hyvien alennusten myötä. Ei taida olla yllättävää, että lempparini valikoimasta on harmaata tai mustaa ja valkoista! Olen siis tyylilleni uskollinen ja luotan näiden värien harmoniaan! Rento sisustus on minun mieleen ja sitä ylemmän kuvan makuuhuoneessa on. Sieluni silmin näin ruukut, lyhdyn ja vadin kauniina asetelmana yöpöydällä. Kauden mukaan vielä kukkia tai oksia ruukkuihin niin tunnelma on valmis! Ellos Homen tumman harmaa villamatto nivoo sisustuksen kauniisti yhteen.


Ettei ideat pyörisi vain tuon harmaan värimaailman ympärillä, yllätin itsenikin ja nappasin mukaan myös jotain vihreää! Se ei ole värinä kuulunut minun sisustuspalettiin koskaan, mutta jotenkin huomaamatta olin kokoillut yllä olevaa vihertävää kollaasia. Sitä katsoessa voisi hyvin kuvitella itsenikin nukahtamassa levollisena tuollaisessa makuuhuoneesessa! 

Idea vihertävään makuuhuoneeseen lähti verhoista ja päiväpeitteestä. Molemmissa oli jotain epätavallista itselleni, mutta jotain kaunista. Niiden lisäksi lisäsin vielä ripauksen rouheutta Ellos Homen -penkin myötä ja vihreä keraaminen lyhty vielä kaunistamaan makuuhuoneen sisustusta. Minä tykkään! 

Sitten vielä ale-löytöjä ajatellen ensi joulua! Ihastuin Ellos Homen valkoiseen kuusenalusmattoon, joka itseasiassa sopii käyttöön muulloinkin! Lämpimän harmaa lampaantalja on passeli talviseksi matoksi tai vaikka sohvalle ja Ellos Homen valoköynnös on myös ajattoman kaunis ja sopii sekin kyllä koristamaan muulloinkin kuin jouluna. Paketoin lahjoja aika paljon erilaisiin pussehin, sellofaanista itse askartelemiini, mutta myös kaupan lahjapusseihin. Siksipä Bloomingvillen valmiit joululahjapussit ovat mukana kokoelmassa.

Ja mitäpä talvi tai joulu olisi ilman lyhtyjä ja kynttilöitä? Kun melkein jo meinasin saada tulipalon aikaiseksi viime jouluna, voisi hyvä vaihtoehto adventtikyntteliköksi olla numeroidut tuikkulyhdyt. Niisto ei niin hyvin lähtisi tuli valloilleen. Ja jokin minua ihastuttaa kävyissä. Niitä on aitoina kiva käyttää askarteluissa, mutta printtinä ne toimivat myös niin tekstiileissä kuin vaikka Bloomingvillen lyhdyissä. Ja löytyypä itseltäni valkoisia käpykoristeita myös kuuseen. Luontoaihe toimii sisustuksessa vuodesta toiseen ja käpyjen lisäksi voisin kuvitella meille koristeeksi nuo veikeät pikkuketut. 

Mitäs tykkäät, toimisiko tällaiset ideat sinun kotonasi? Kollaasin tuotteet ovat siis Elloksen ale-valikoimasta poimittuja, joten jos toivot niitä itsellesi, kannattaa pitää kiirusta!

☆ Blogipostaus toteutettu yhteistyössä Adtractionin ja Elloksen kanssa ☆


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!