tiistai 26. tammikuuta 2016

ASTA RAKENTAJA 2016 & ARVONTA!Ensi viikolla on luvassa taas suurin rakentamisen messutapahtuma Pirkanmaalla! Nimittäin Asta Rakentaja 2016 -messut järjestetään yhdessä Sisustaja 2016 -tapahtuman kanssa 5.-7.-16 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messuilta löytyy vaikka mitä kiinnostavaa paitsi rakentamisen, myös sisustamisen, remontoinnin ja asumisen saralta. Lisää nfoa Asta Rakentaja -messuista löydät täältä ja Sisustaja 2016 -tapahtumasta täältä, mutta lopussa on ohjeet, kuinka voit voittaa vapaaliput tapahtumaan! Jatka siis lukemista! ;)Meille Asta-messut ovat tulleet tutuiksi, eikä tyhjin käsin ole tarvinnut näiltä messuilta kertaakaan lähteä. Hyvien ideoiden lisäksi on aika isojakin asioita tapahtunut, sillä muutama vuosi sitten näiltä samaisilta messuilta löytyi nykyinen kotimme. Jäin täyttelemään kiinteistövälitysfirman pisteessä arpalappua, mutta Turkin matkan tilalle tulikin talokaupat! Toisilla Asta-messuilla lähti puolestaan liikkeelle silmieni laserleikkausprojekti kun messustandilla jäin kuuntelemaan aiheesta enemmän ja lopulta löysinkin itseni leikkaussalista. Joten kovin monipuolista sisältöä tämä tapahtuma pitää sisällään ja aivan varmasti paljon mielenkiintoista on luvassa tänäkin vuonna! :)


ARVONTA:

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa lippupaketti tähän tapahtumaan! Minulla on ilo järjestää yhdessä Tampereen Messut Oy:n kanssa 5 x 2 kpl messulippua. Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja samalla lipulla pääsee Asta Rakentaja 2016 -messujen lisäksi Sisustus 2016-tapahtumaan. Säännöt ovat tutut helpot: 

1 ARPA: 
Kun kommentoit tämän postauksen loppuun
tai arvontajulkaisuun Facebookissa.

2 ARPAA: 
Yksi lisäarpa kun olet kirjautuneille lukija
ja/tai blogini Facebook-sivujen tykkääjä. 

3. ARPAA: 
Toinen lisäarpa kun olet blogini kirjautunut lukija ja/tai 
Fb-sivujen tykkääjä ja kun jaat arvontaa eteenpäin.

Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana ja anonyymit, laittakaa kommenttiin sähköpostiosoite tai nimimerkki! Arvonta alkaa nyt ja loppuu lauantaina 30.1.2016.


Onnea arvontaan jokaiselle ja toivottavasti messuilla nähdään! :)


31 kommenttia:

 1. Asta messut tarjoaa kyllä hyvin tietoa. Joka vuosi ehkä käydä on puuduttavaa, mutta ideoita sieltä löytää aina sekä suhteita työrintamalle jos jaksaa vain verkostoitua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos paljon on messuja vuodessa niin se kyllä puuduttaa. Omat messuvierailut noin kolmet vuoteen menee vielä ihan mukavasti, varsinkin kun aiheet kolahtaa :)

   Sinulla on kaksi arpaa mukana, onnea arvontaan! :)

   Poista
  2. Oi kiitos! :) vaikka arpaonni ei osuisi kohdalle, blogisi sisältää paljon kaikkea ihanaa aina! Hoksasin vasta nyt kuinka sut sain lisättyä blogilistaanikin niin pysyy paremmin jutuissasi mukana.

   Poista
  3. Oi kiitos! :) vaikka arpaonni ei osuisi kohdalle, blogisi sisältää paljon kaikkea ihanaa aina! Hoksasin vasta nyt kuinka sut sain lisättyä blogilistaanikin niin pysyy paremmin jutuissasi mukana.

   Poista
  4. Kiitos paljon! <3 Mukava kuulla että jäit seurailemaan ja totta, paikka lukijaksi liittymiseksi alareunassa saattaa olla vähän piilossa :)

   Poista
 2. Viime vuoden messuilta saatiin paljon tietoa ja hyviä ideoita, eli kyllä tänä vuonnakin kiinnostaisi käydä! :) / Stina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurella mielenkiinnolla täälläkin ollaan lähdössä, mukavan monipuoliset messut kun ovat! Onnea arvontaan! :)

   Poista
 3. Moi ja yhdellä arvalla olen mukana lippujen arvonnassa. Kiinnostavat messut ovat kaikkea tarjolla. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpaonnea ja varmasti paljon kiinnostavaa on tänäkin vuonna tarjolla! :)

   Poista
 4. Tottahan toki kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! :) Onnea arvontaan ja yhdellä arvalla mukana, eikös vain?

   Poista
 5. Muutama vuosi jäänyt Asta-messuja nyt väliin, niin olisi kiva päästä vähän katselemaan uusia tuulia. Etenkin vapaa-ajan asuntomme kaipaisi jo jotakin uudistusta. eeva.tolvanen@pp6.inet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin messuista saa enemmän irtikin kun ideoille on tarvettakin :)
   Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Osallistun arvontaan.
  moona.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis poistin viestin vaikkei pitänyt, mitäköhän mahdoin ajatella! Eli juu hienot sivut sinulla, tänään kävin ekaa kertaa katsomassa. Ryhdyin blogisi lukijaksi ja arvonnassa olen tietty mukana.
   Kommentoitu, tykätty & jaettu. :)

   Poista
  2. Joskus sormet toimii nopeammin kuin ajatus täälläkin! :) Mutta kiva kun liityit mukaan! Nappasit heti kolme arpaa, toivottavasti niillä onni potkaisee! :)

   Poista
 8. Arvonnassa mukana
  wagner@komea.net

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana
  wagner@komea.net

  VastaaPoista
 10. Mukana 1 arvalla :) annukka14@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Osallistun kahdella arvalla. Yritin osallistua jo aiemmin mutta ei mennyt kommentti läpi? katri.santalahti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kommentti nyt tuli perille! Onnea arvontaan! :)

   Poista
 12. Mukana arvonnassa 3 arvalla.
  Terveisin Ella
  evehmas@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Vieläkö ehdin mukaan arvontaan yhdellä arvalla, terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!