torstai 21. tammikuuta 2016

TAMMIKUUN ILTAPÄIVÄMikäs sen mukavampaa, kuin pakkaspäivänä istahtaa alas suunnitelmia miettimään! Tänään oli mahdollisuus ottaa hetki suunnittelutyölle, nimittäin sisustussuunnittelulle! Kokeilen hieman siipiäni silläkin saralla - ihan harrastemielessä - ja tulevaisuudessa tekin pääsette näkemään, millainen muutos toteutui suunnitelmieni pohjalta. Mutta jännää on! 

Suunnittelun lomassa nautin kupposen niin hyvää kahvia oikealla cremakerroksella, ettei meillä olekaan vielä yhtä hyvästä nautittu! Ja kahvin keitin vieläpä ihan itse! Sen verran on tässä kahvissa makua, että se ansaitsee oman postauksensa myöhemmin. Eli kaikenlaista kivaa on tulossa! ;)


Pöytää kaunistaa rinnakkain kevään ensi merkit ja vielä muisto menneestä joulusta. Kauppahallista löytämäni kirsikkapuun oksat availevat nuppujaan ja kaksi viimeistä amarylliksen kukkaakin on jäljellä. Kirsikan oksien myyjä lupaili kukkien jälkeen vielä lehdet, joten mielenkiintoista on seurata kevään tuloa täällä omassa keittiössä. Ja valoa kohti onnksi mennään! Minä nimittäin nautin huomattavasti enemmän lämmöstä ja valosta, vaikka talviset maisemat ovatkin kauniita. Joten kevät, I'm ready! :)

Tunnelmallista torstai-iltaa!2 kommenttia:

  1. Oi kun kivan kuuloisia juttuja sulla tulossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekas olen, että voin kokeilla kaikenlaista :) Tuleva näyttää miten projektit onnistuu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!