sunnuntai 7. helmikuuta 2016

MESSUKUULUMISET


Tänään pääsimme vierailemaan Asta Rakentaja -messuilla sekä Sisustaja 2016 -tapahtumassa, ja tässä siitä maistiaisia teillekin. Tällaisilta messuilta jää aina ideoita korvan taakse eikä tyhjin käsin tarvinnut lähteä tälläkään kertaa kotiin. 

Asta-messujen antia ovat ideat asumiseen, rakentamiseen, remontoimiseen ja toki sisustamiseen. Tarjolla oli arjen luksusta, tyylikkäitä yksityiskohtia, vinkkejä rakentamiseen, hienoa tekniikkaa ja vaikka mitä! Olen hieman haaveillut keittiöstä ripauksella rouheutta. Silläpä mm. tämän keittiön taso ja välitila olivat minun mieleen. 

Näien hauskojen kattausideoiden lisäksi meidän mukaan lähti lisää hyvinvointia, nimittäin Humantool-satulaistuin. Kyseessä on keksintö ja käsityön näyte Pyhäjoelta, jonka kerrotaan korjaavan selän asennon poistaen niska-, hartia- ja selkäkipuja. Samalla kun koko keho saa tervehdyttävää liikettä, syvät lihakset aktivoituvat ja vahvistuvat. Ja kun taloudestamme löytyy niska-hartiaseudun ongelmia ja päätetyöntekijä, niin tuote kuulostaa passelilta. 


Osuimme paikalle sopivasti, kun Ellen Jokikunnas toivotti huutokauppakeisari-Akin vaimonsa Helin kanssa lavalle. Alkamassa oli hyväntekeväisyyshuutokauppa Hopen hyväksi. Meillä oli hauska päivä kaiken kaikkiaan ja nyt testaamme kuinka istumatyöstä saa kropalle parempaa vointia :)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!