maanantai 22. helmikuuta 2016

TALVEN ILOJA JA UUSI TUTTAVUUSRauhallinen iltapäiväkävely lintujen laulaessa, aurinkoa eikä liian kylmä. Sellaisesta talvesta minä pidän! Kuvien ottohetkellä oli vielä pikkupakkanen, eikä samanlaista nollakeliä kuin tänään. En voi väittää olevani talvi-ihminen, mutta tällaisista aurinkoisista talvipäivistä nautin. Ja samoin koiramme, joille lumipallot tuntuvat olevan kova juttu luonnon hajujen lisäksi :)
Aurinko ei vielä nouse kovin korkealle, eikä ilahduta vielä kovin usein, mutta sen verran, että minunlaiseni valon ihminenkin saa siitä energiaa. Ja olipa hassua, että luontoa kuvaillessa yhdeksi lemppariksi tuli alla oleva koivikko. Innostuin jopa niinkin, että voisin joskus teettää tuon tyylisen taulun! Vai mitäs sanot?Mutta sitten sitä uutta tuttavuutta. Lähdin nimittäin tänään kuulemaan yrityksestä nimeltä Forever. Se on verkostomarkkinointiyritys, joka valmistaa pääasiassa aloe veraan pohjautuvia tuotteita. Aloe vera on raaka-aineena tuttu, joskus jotain aloe vera -voidetta olen ostanutkin, mutta yritys oli minulle täysin uusi. Olisikin mielenkiintoista kuulla jos teillä lukijoilla on kokemusta siitä. Vai onko yritys yhtä uusi tuttavuus teille kuin minulle? 

Parhaillaan kokeilussa on muutaman näytteen myötä Foreverin tuotevalikoimaa ja heti käyttöön otin Aloe Lips -huulirasvan. Tähän aikaan vuodesta huulirasvoja ja -voiteita kuluu ja ainakin ensikokemus on tästä rasvasta hyvä. Onko se sitten parempi kuin muut, sen näkee ajan mittaan :)

 Näiden talvisten tunnelmien myötä toivottelen oikein hyvää alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava blogilöytö! DIY juttujen kautta blogiisi päädyin ja heti täytyi liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!