tiistai 8. maaliskuuta 2016

KUKKIA IHANAISILLE!


Vapaapäivän menoissa mukaan tarttui päivän kunniaksi pari kimppua kukkasia. Leinikki on yksi suosikeistani ja koska valkoista ei ollut (myönnän, nappaan värien keskeltä helposti sen valkoisen), niin otin reippaamman punaisen nipun. Kauppareissulta vielä mukaan tarttui niitä valkoisiakin kukkia, neilikoita. Mukavasti ne samaan maljakkoon menee, vaikka sopivan maljakon löytäminen tällaisille kukille olikin haastavaa. Molemmissa kun on useita kukkavarsia ja vieläpä eri korkeuksilla. Kolmas maljakko jota kokeilin, sai luvan kelvata!

Mielessä oli naistenpäivä tekosyynä myös leipoa jotain, vaikkapa keväinen kakku. Herkkujen teko jäi, niinkuin monesti ennenkin, koska näin kahden hengen taloudessa se on aika turmiollista - ainakin minulle :) Toteutan siis leivonta-aikeet, kun syöjiäkin on kahta enemmän, mutta pieneen herkkuhetkeen voi hyvin mennä pakastealtaan kautta. Sieltä löytyi myös maukkauita macaronseja. Näiden kukkasten myötä toivotan oikein hyvää naistenpäivää!

2 kommenttia:

  1. Hyvää naistenpäivää myös sinne, vaikka vähän myöhässä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tervetuloa seuraajaksi! Ja ilman muuta teen vastavierailun sinun blogiisi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!