perjantai 25. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄISTERVEHDYS!
Pääsiäistunnelmaa meiltä näin pitkäperjantain iltana. Ja niinkuin muussakin sisustuksessa, luotan myös juhlapyhien koristeissa harmoniseen lopputulokseen :) Suurempaa väri-iloittelua ei ole, mutta keltaista ja vihreää sentään löytyy.

Löysin kauppareissulla pussillisen rusehtavan pilkullisia höyheniä ja joskus näin höyhenillä koristeltuja munia Pinterestissä. Siitäpä sitten ajatus lähti ja vaikka itse sanonkin, ovat nämä yksinkertaiset pääsiäismunat kauniit! Tyhjennetyn ja puhdistetun munan päälle liimasin yleisliimalla höyhenen. Pienellä siveltimellä kun varovasti liimasi niin höyhenen sai kauniisti ja tasaisesti pintaan. Valkoisella tussilla peitin munan leiman ja samoin liimalla peittämäni reiät. Helppoa! Yhdeltä kirppisreissulta lisäksi mukaan tarttui kaksi mustaa munakuppia - ei huono löytö eurolla! :)
Pääsiäisruohon kasvatus aiheutti tänä vuonna jännitysmomenttinsa. Viikkoon ei juuri mitään ollut tapahtunut ja sitten kun tapahtui, vain yksi ohran siemen oli itänyt! Odotus palkittiin ja sain astiaan muutakin vihreää ja toisaalta tämä ruoho on ollut helppoa, koska leikata ei ole tarvinnut (vaikka nuo muutamat ohrat hapsuttaakin!).

Näissä tunnelmissa toivotan oikein mukavaa pääsiäisen aikaa! 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!