sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

MANSEN BLOGIKIRPPIKSELLÄ


Kuvat: TRE-BLOGIT Facebook-sivu.

Tänään oli toista kertaa suuren suosion saanut Mansen blogikirppis. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime lokakuussa, mutta harmikseni en sinne päässyt. Kuvien perusteella tila kävi kerta heitolla ahtaaksi. Tällä kertaa minäkin olin paikalla ja voi huhhuh! Väkeä oli hurjasti ja jonoa oli jo puolelta kertynyt koko Väinö Linnan aukio täyteen! Ja aika hullunkuriselta tuntui jonottaa kymmenien, ellei satojen metrien jonossa kirppikselle! Mutta totta se vain on, Mansen blogikirppis on pop! Siitä kertoo jono, jonka päätä ei enää näkynyt ja joka kiemurteli muutaman mutkan kautta ovelle. 


Bloggaajien lisäksi paikalla oli myös muutama yritys. Voisin kuvitella, että Mansen blogikirppiksestä olisi vieläkin isommaksi tapahtumaksi ja täyttäisihän tällä väkimäärällä jo juhlasalia tai jos yrityksiä ja bloggaajia olisi mukana enemmänkin, täyttyisi varmasti osa messukeskuksesta. Ehkä osana muita messuja? Mutta ottaen huomioon tapahtuman iän, niin olihan tämä hyvin toteutettu! Kiitos siis järjestäjille! :)

Itselleni mukaan tarttui tällä kertaa kaksi pientä lyhtyä. Juuri eilen omenapuuta leikatessa mietin, että jospa painoksi nuoren puun oksille löytyisikin pari nättiä lyhtyä - ja löytyihän ne heti! Kirkas lakka vain pintaan ja omppupuun oksille! Kiitos kaupoista kuuluu Katjalle Optimismia ja energiaa -blogista6 kommenttia:

 1. Olin Katjan vieressä myymässä ja huh huh tuota jonoa. Tapahtuma oli hyvin järjestetty, kun ottaa huomioon että järjestäjiä oli tasan yksi. Suvi teki tämän meille mahdolliseksi. Hieno tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli todella huhhuh! En muista milloin olisin moisessa väkimäärässä ollut. Mutta sehän tietää vain hyvää tapahtumalle! Mutta niin paljon oli väkeä, ettei paljoa päässyt pöytiin kurkistelemaan tai moikkaamaan teitä bloggaajia :) Mutta hyvä tapahtuma!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On varmasti takki tyhjä tämän jälkeen! Hienoa työtä ja aikamoisen työn olet tehnyt! Peukut sille! :)

   Poista
 3. <3 Ihanaa kun lyhdyt löysivät uuden kodin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!