sunnuntai 1. toukokuuta 2016

VAPPUTUNNELMIA

Oikein hyvää vappupäivän iltaa! Mikä ihana auringonpaiste oli tänään! Ilmassa on nyt selvästi kesän alkua ja sitä lähdimme ihastelemaan Tampereen keskustaan. Siellä riitti ihmisvilinää, markkinahumua ja vapputunnelmaa. 

Tarkoitus oli ikuistaa vapputoritunnelmien lisäksi omaa vappua, johon kuului itse tehtyä simaa ja munkkeja. Auto päätti kuitenkin toisin, jokin naula oli puhkassut renkaan ja meidän reissu kestikin tunteja kauemmin kuin oli tarkoitus. Oma flunssakaan ei ollut mitenkään hyödyksi. Mutta tällä kertaa välitän vappua näillä kuvilla :)Teekkarit saivat joka vuotisen kasteensa, Hämeensillan patsaat oli puettu mestarijoukkueen paitoihin ja kauniit sinivuokotkin kukkivat. Vastoinkäymisistä huolimatta takana on mukava päivä ja ennen kaikkea tuo lämmittävä aurinko teki siitä erityisen! Västäräkkikin on bongattu, joten kesä tulee! :)

Aurinkoista uutta viikkoa ja mukavaa toukokuuta!


2 kommenttia:

  1. Vautsivau mitä vapputunnelmia! Ja kääk rengasrikkoa! Toivottavasti flunssa on jo parempaan päin, mulla alkaa kurkku ikävästi nyt karheutua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tunnelma oli kyllä hieno siihen asti kun huomasimme sen pahuksen renkaan.. naula tms oli puhkonut tyhjäksi, mutta onneksi se on saatiin tänään paikattuna takaisin! Flunssasta eroon pääseminen onkin sitten hitaampi projekti (joskin halvempi!), mutta toivottavasti alkaa pöpöt hellittää pikku hiljaa! Ja toivotaan ettei sielläkään pöpöt ole kiusana! Pikaista paranemista siis meille molemmille!

      Poista

Kiitos kommentistasi!