lauantai 10. syyskuuta 2016

HABITARE 2016


Blogi on jäänyt kesäisiin tunnelmiin, vaikka täytyy myöntää että syksyhän nyt on! Onneksi aurinko kuitenkin vielä lämmittää kivasti! Varma syksyn merkki on Helsingissä järjestettävät Habitare-messut, joissa tuli piipahdettua. Sisustamisen osasto olisi voinut olla minun makuun suurempi, mutta paljon mukavaa nähtävää löytyi. Eli jos viikonlopuksi ei ole tekemistä niin sinne mars! :) Tässä maistiaisia kännykkäkuvien myötä. 


Wieniläistuoleja, minun pidempään pohtimani vaihtoehto keittiön tuoleiksi, löytyi monestakin paikkaa messuja. Niitä oli ruokailuryhmässä, työtuolina tai yksittäisenä sisustuselementtinä. Tässä ryhmässä tuolit ovatkin juuri niinkuin niitä itselleni olen pohdiskellut, yhdistettynä rouheampaan pöytään. Toimii!

Meille ehdottomasti lempparipaikka messuilta löytyi Garage Garage -osastolta. Hienoja esineitä ja asetelmia, paljon yksityiskohtia ihasteltavaksi ja kaiken kaikkiaan upea kokonaisuus, josta tarttui paljon ideoita mukaan. Olisi tarttunut varmasti tuotteitakin, mutta hintalaput olivat aikamoisia.. Messuilla oli oma osastonsa myös antiikille ja vintagelle, josta löytyi monen moista katseltavaa menneestä. 


Messuilta mieleen jäi parhaiten puu ja maanläheisyys. Myös hauskoja oivalluksia ja hyviä keksintöjä löytyi paljon. Reissun kruunasi tietenkin hyvä seura ja todella maukas intialainen ruoka! Jos paikan päällä käyt, niin suosittelen kokeilemaan Messuaukion Wok & Currya, jossa palvelukin oli oikein hyvää :)

Mukavaa viikonloppua ja hyviä messuja!


4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta <3 Messut jäivät itseltä väliin, nyt ei jaksa lähteä toiselle puolelle Suomea. Onneksi tunnelmaan pääsee kotisohvaltakin. Sen verran monessa blogissa juttua on , mukavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös <3
   Se on totta, aika hyvin messujen parhaat palat näkee blogeista! Aikamoinen kattaus onkin tehty ja lisää senkuin tulee :) Eli eipä hätää jos messut jää välistä.

   Poista
 2. Minäpä lähdenkin kohta käymään Habitare messuilla. Mielenkiintoisia kuvia olit ottanut. terveisin Anneli täti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!