perjantai 23. joulukuuta 2016

VALMISTAUTUMISTA JOULUUN
Tänä vuonna kotiimme tuo joulua erilaiset laserleikatut koristeet. Kurikkalan pariskunta Kokkolasta perusti keväällä kaiverrusalan yrityksen, jossa erilaisten kilpien ja kylttien ohessa syntyy myös ihania yksityiskohtia sisustukseen. Tässä maistiaisia näistä Omman-sisustustuotteista teillekin. Ja täältä pääset tutustumaan Kurikkalan kaiverrukseen.

Itse tykästyin heti Kurikkalan kaiverruksen sekä Ommanin tuotevalikoimaan, joka on laaja - ideoissa vain taivas on rajana! Heti pitikin alkaa suunnittelemaan, mitä kaikkea voisi teettää vaikka lahjaksi. 


Tuotteiden materiaalina käytetään muoveja, pahveja sekä metalleja ja koneilla onnistuu lisäksi puun, nahan, kankaiden tai vaikkapa lasin työstäminen. Tähän lisättynä upeat ideat, on paketti valmis! En nimittäin ole upeampia käyntikortteja vielä nähnytkään, kuin mitä Kurikkalan kaiverruksella, klikkaapa ihastelemaan niitä tänne!Suosittelen lämpimästi tutustumaan yritykseen ja sen monipuolisiin ideoihin. Näiden omien ihanuuksien myötä toivotan mukavaa joulun aikaa jokaiselle sinne ruutujen toiselle puolelle! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!