perjantai 30. toukokuuta 2014

ALKUUN


Sisustamisen maailma on kiinnostanut minua aina - enemmän ja vähemmän. Ja viimeaikoina vain enemmän! Sisustukseni on loppuun asti mietitty ja yleensä lopputulos harmoninen, olematta liian tiukkapipoinen. Jujuja siis saa ja pitääkin olla!

Koska mieli muuttuu ja uusia ihania ideoita tulee, niin sisustuskin elää niiden mukana. Kokoan blogiin niin maistiaisia omista sisustuksista kuin hyviä oivalluksia joita voisi joskus vaikka toteuttaakin.

Toinen asia lähellä sydäntäni on erilaiset käsillä tekemiset. Komeroissa odottaa kasapäin niin aloiteltuja neulomisia, virkkailuja, askarteluja kuin esineiden tuunailujakin. Ja vaikka uudet ideat vie helposti mennessään niin onneksi osa töistä tulee valmiiksikin. Niistä aion tännekin lisäillä näytteitä :)

Pinterestin valloittava maailma imaisi minut täysin mukaansa ja sieltä tulee ammennettua hurjasti uusia ideoita. Käy tutustumassa sivuuni täällä. Blogiin kokoan omia kokeiluja siitä, kuinka löytämäni ideat toimii käytännössä ja muita värkkäilyjäni matkan varrelta.

Toivottavasti viihdyt matkassa!

Yours, SWelcome to my blog! Here is all kind of things about interior and hand craft. Pinterest is one of my favorite places on internet and I'm going to show some of ideas from there. Hopefully you enjoy reading this blog! 

Yours, S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!