tiistai 2. syyskuuta 2014

MUOVITON SYYSKUU!

Kestokasseja on meille kertynyt muutamakin erilainen. Eniten käytössä on nämä, optikko-opiskelijoiden painattama kangaskassi, tilaajalahjana saatu ostoskassi sekä muutama Ikean taiteltava kassi. Näillä pärjää!


Villasukat eivät ole ainoa syyskuun teema. Facebookissa on nimittäin meneillään kampanja muovittomampaan elämään ja nimenomaan vähäisempään muoviroskien määrään. Tämän kampanjan nimi on Muoviton Syyskuu alkaa. Ajan mittaan on minussakin nostanut päätään enenevissä määrin ekoilija, joten tämä tapahtuma tuntuu tarpeelliselta nykymaailman jätevuorien keskellä.

Tähän haastan mukaan teidätkin lukijani mukaan! Kokeillaanpa kaikki, kuinka se yksi kuukausi menisi ilman niin suurta määrää muovijätettä mitä normaalisti tulee omissa talouksissamme. Ehkäpä se voisi jäädä meille tavaksikin kampanjan jälkeen. Ja sehän se tarkoitus tietenkin kampanjassa on!

Itselläni on jo pitkään ollut muutama kestokassi, joita yritän pitää aina mukana. Nyt otan entistä tiukemman otteen niskastani ja taittelen kauppakassin käsilaukkuun mukaan aina kotoa lähtiessä. Käsi ylös ne, jotka ovat mukana! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!