tiistai 23. syyskuuta 2014

SYNTTÄRITUNNELMAA

Muistatteko vielä oravan, josta kerroin aiemmin? Se löysi viimein viikonloppuna uuteen kotiinsa, viisi vuotta täyttäneen pikkuprinsessan luokse. Lahjakassissa matkusti myös käsinukkepöllö ja saipa synttärisankarin pikkuvelikin oman käsinukkensa, vihreän dinosauruksen :)
Pöllö ja dino löytyivät Ikeasta. Oravaruukun tilasin aiemmin nettikaupasta, koska sitä en olekaan vielä missään kaupassa nähnyt. Ruukku kuuluu Qualyn tuoteperheeseen, josta löytyykin vaikka ja mitä kivaa kotiin pilke silmäkulmassa! 
Pikkuneidistä kun on kyse, niin täytyyhän juhlakoristelukin olla sen mukainen! Ponit koristivat keittiön valaisinta ja perhoset kakkua. Mummimme vanhat juomalasit pääsivät juhlakattaukseen tuikkulyhtyinä ja siihen käyttöön ne sopivatkin todella hyvin! 
Aarteen etsinnän ja pihaleikkien jälkeen oli vuorossa tämä jännä hetki kun saa puhaltaa kynttilät sammuksiin ja toivoa! Mitäköhän 5-vuotiaan toiveissa mahtoi olla? Voisin veikata, että jotain paljon hauskempaa kuin meillä aikuisilla! :)
Onnituneet juhlat takana ja hyvä mieli mukana saimme palata takaisin arkeen. Tämä itseasiassa taisikin olla se kesän viimeinen päivä. Juhlapäivänä nimittäin tarkeni ulkonakin vielä ilman takkia, mutta jo seuraavana päivänä satoi eikä lämpöä ollut enää kuin neljä astetta! Nyt  vain pipoja ja hanskoja etsimään!

Mukavaa tiistaita!


2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos mukavasta kommentista blogissani. Jään myös seuraamaan kivaa blogiasi. Vaikuttaa kivalta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!