perjantai 14. marraskuuta 2014

KAHVIPURKKI OMALLA DESIGNILLA?
Kuvat lainattu Pauligin sivuilta. 


Jo jonkin aikaa on tv:ssä näkynyt Pauligin mainos suunnitteluohjelmasta, jossa oman kahvipurkin voi suunnitella itse. Kahvipurkista oli silloin meneillään myös kilpailu, jossa oli mahdollista saada itselleen oma suunniteltu purnukka. Nyt vasta minäkin päädyin mielenkiinnosta testaamaan ja itseasiassa hauskaahan tuo suunnittelu on! 

Lisäpotkua omaan suunnittelukokeiluun antoi myös sisustusblogi Valkoinen Harmaja, jossa lopputuloskin komeilee jo valmiina. Musta tyylikäs kahvipurkki on myös minun mieleeni, mutta omassani on ajaton valkoinen värinä. Pintavaihtoehtoja ei loppuviimein ollut kovin paljoa ja siksi pinta on sama kuin mainoksen ja myös tämän toisen blogin purkissa. 
Mitäs tuumaatte tästä minun suunnitelmasta? 


Vaikka oma suunnitteluni ei enää kilpaile parhaista paikoista, niin mietin kuitenkin millainen kahvipurkki palvelisi meidän käytössä. Yksinkertainen kun on mielestäni kaunista, niin siksi en lisäillyt enempää elementtejä tähänkään kokeiluun. Testailin toki, mitä kaikkea purkin pintaan voisi laittaa, mutta päädyin yhteen renkaaseen. Rengas siksi, että mielessäni jo näin itseni nappaamassa siitä purkin hyllyltä. 

Itse suunnittellun kahvipurkin arvo on n. 300€, eli en aio tätä yksilöä tilata. Sille rahalle keksin varmasti jotain tärkeämpää kohdetta :) Haaveilla kuitenkin aion, että joskus meilläkin komeilisi tällainen purkki. Idea tässä on mielestäni hyvä ja 3D-tulostuksen hyödyntäminen jossain sisustukseen liittyvässä ei ole ollenkaan huono juttu. Mihin siitä mahtaakaan tulevaisuudessa olla? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!