tiistai 3. helmikuuta 2015

MUUTOKSIA


Blogi on vielä aika tuore, 1-vuotispäivä häämöttää toukokuussa, ja yksi lempitouhuistani on kehittää sen ilmettä ja löytää samalla paremmin sitä omaa tyyliä. Useampi lukija on sen saattanut huomata mm. muuttuvilla blogibannereilla (kuva, jossa blogin nimi), mutta toivottavasti se ei ole haitannut blogin seuraamista.

Tänään oli aikaa taas paneutua blogin ilmeeseen ja pitkästä aikaa olen itse tosi tyytyväinen! 
Vai mitä olette mieltä? Muutin tänään blogin banneria ja  muutamia yksityiskohtia. 
Alla vielä näytille se vanha ilme.
Tämä kuva oli ennen blogin yläosassa, mutta se ilme sai siis väistyä uuden tieltä.  
Samalla muutin blogin Facebook-ilmettä, käypä kurkkaamassa! 

Kaikki nämä muutokset lähti siitä, että olin kyllästynyt tuon vanhan bannerin fonttiin, jota käytin myös kuvissa. Jonkin aikaa asiaa mietiskelin, mutta sitten päätin satsata pikkusumman rahaa blogini ilmeeseen ja otin käyttööni kuvanmuokkaussivun, PicMonkeyn, päivitetyn version. PicMonkeyta olenkin käyttänyt lähes koko blogin olemassa olon ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Uudet ominaisuudet mahdollistaa lisää kivaa, joten uskonpa että kuvien muokkaus tulee olemaan entistä hauskempaa jatkossa.

Vielä saatan muutamia muita pieniä muutoksia blogiin tehdä, ehkä vaihdan taustan valkoiseksi, en tiedä. Mutta nyt mennään näillä! Muutos on monta kertaa hyvästä ja niin uskon näidenkin fiksailujen osalta :) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Raikkaus on se, mitä haluankin sivuilleni, kiva jos se välittyi sinnekin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!