perjantai 20. helmikuuta 2015

VALMISTAUTUMISTA KEVÄÄSEEN
Lämpötilat keikkuu ainakin täällä Pirkanmaalla plussan puolella ja sehän tietää loskaa ja rapaa. Oli siis aika kaivaa varastosta kumpparit esille, silläkin uhalla että tuolla peilijäällä saa itsensä kumoon niillä. Mutta kumpparit vain jalkaan ja ensimmäisenä hiekotushommiin!

Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja saappaat ovat sameat ja kulahtaneet. Likaisetkin näköjään, mutta pelkkä puhdistus ei siistinyt näitä tarpeeksi. Ikää kun saappailla ei kuitenkaan ole paljoa, päätin pelastaa mitä pelastettavissa on. Kotipihassa ei saappailla ole niin väliä, mutta näistä halusin vielä hyvät ihmisten ilmoillekin.
Löysin kauppareissulla Nokian jalkineiden kuminhoitoaineen ja testasin, kuinka hyvin se todella palauttaa kiillon ja värin saappaan pintaan. Tältäpä ne näyttää pikkutuunauksen jälkeen.
Ei hassumpi lopputulos, vaikka itse sanonkin! Samalla innolla otin ja käsittelin samalla aineella myös Crocsin ballerinanikin. Nekin näyttävät nyt hyviltä ja ovat valmiina kunhan kesäkelit tulevat. Sitä lämpöä odotellessa siis nämä kumisaappaat jalassa!4 kommenttia:

 1. Onpas hyvä vinkki! Juuri tänään saapastellessa mietin, kuinka haalistuneet omat pinkit Hai-saappani jo ovatkaan. Täytyypä pistää aine ostoslistalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa kokeilla! :) En tiedä toimiiko tuohon tarkoitukseen joku muukin niksi/aine, mutta tuo on ainakin siihen varta vasten tehty.

   Poista
 2. Hieno lopputulos! Täytyy kyllä ostaa meillekin, jotta saadaan kumpparit kiiltämään. Leppoisaa sunnuntaita. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!