torstai 30. huhtikuuta 2015

PURINA ONE ® MY DOG IS ADULT


#purinahopo #mydogis

Nyt seuraa toinen hopotus, eli tuotetestaus. Suosittelumedia Hopottajien (klik) kautta sain mahdollisuuden testata myös uutta Purina ONE ® My Dog Is -ruokaa (klik) meidän kahdelle karvakuonolle. Koirillamme, joista toinen on villakoira-jackrussellinterrieri ja toinen työlinjan jackrussell, ei ole pahemmin tapana nirsoilla. Odotukset olivat siis korkealla myös tämän kokeilun osalta. 


#purinahopo #mydogis

#purinahopo #mydogis

Mutta ensiksi itse tuotteesta. Purina ONE ® My Dog Is -tuotesarja on


Purinan asiantuntijoiden kehittämä pienemmille roduille räätälöity ravinto, josta löytyy oma pakkaus aikuiselle, aktiiviselle tai herkälle koiralle. Purina ONE ® My Dog Is Adult -ruoka, jota meidänkin koirat saivat maistettavaksi, sisältää 14 % naudanlihaa, vastustuskykyä tukevia antioksidantteja ja suun terveyden kannalta välttämättömiä ravintoaineita. Se on myös kehitetty erityisesti koiran pientä suuta ajatellen, vaikka pienempienkään terriereiden leuoissa ei nappuloiden koolla ole paljoakaan merkitystä. 

#purinahopo #mydogis


Jo näytepusseja koirat haistelivat innoissaan, uudet hajut selvästi kiinnostivat niitä. Iltapalaa maltettiin jotenkuten odotella ja niinkuin arvasin, kipot tyhjenivät nopeasti. Niin nopeasti, etten ehtinyt kameran kanssa mukaan! 

Purina lupaa uuden ravinnon näkyvän koiran hyvinvoinnissa. Nämä viisi maistiaispussia kahden koiran ruokintaan ei sellaista tietenkään tuo esille joten nappuloita pitäisi popsia pidempään, että tuokin väite tulisi käytännössä testattua. 


#purinahopo #mydogis

#purinahopo #mydogis

Maku oli siis kummankin karvakuonon mieleen, joten sen puolesta voisimme siirtyäkin Purina ONE ® My Dog Is Adult -ruokaan. Toisaalta aiemmatkin ruoat, Royal Caninin Jackrussellin ruoka ja Jahti&Vahdin Kevyt, maistuvat, eli voi olla että näissä pysymme. Hintakin toki ratkaisee, joten kurkistanpa seuraavan kerran kauppareissulla, paljonko Purinan nappulat maksavat. 

#purinahopo #mydogis


Jos sinua kiinnostaa tuotetestaus, voit liittyä maksutta mukaan Hopottajiin.
Suosittelukoodini on HOP13885 ja sen voit näppäillä rekisteröintisivuilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!