sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

SUKLAATAIKINA TESTISSÄ


#myllynparas #suklaataikina #hopotusPääsin suosittelumedia Hopottajien (klik) kautta testaamaan Myllyn Paras Suklaataikinaa (klik), joka hiljattain on tullut kauppoihin. Kyseessä on pakastealtaasta löytyvä laktoositon valmistaikina, jota voi käyttää niin piirakoissa, pikkuleivissä kuin juustokakkujen pohjissa. Myllyn Paras Suklaataikina on lisäksi avainlipputuote.

Suklaataikina on valmiiksi pyöreän muotoinen, joten nopean piirakan loihtiminen onnistuu käden käänteessä, aivan kuten muillakin pyöreillä valmistaikinoilla. Keksien osalta taikinan muodolla ei ole väliä, mutta ehkäpä tuo pyöreä muoto palvelee parhaiten kuluttajia. 


#myllynparas #suklaataikina #hopotus


Minä päätin kokeilla taikinaa helppoihin kekseihin, mutta lisäksi ajattelin loihtia meille jäätelöannokset taikinasta valmistettuihin kippoihin. Taikinan maku (sitäkin piti toki maistaa) on aika teollinen, mutta keksit maistuivat ihan hyviltä. Suklaarakeet taikinassa ovat kiva lisä.

Ensimmäinen yritys jätskikulhojen tekoon hieman epäonnistui, taikina ei arvatenkaan pysynyt vuoan reunoilla vaan valui alas. Lopputuloksena oli vähän paksumpia keksejä hassuilla reunoilla. Muistin Pinterestistä nappaamani näppärän vinkin ja sillä seuraava kokeilu. Eli muffinsivuoka nurin perin ja taikinalevy päälle. No, ei aivan mennyt kuin Strömsössä tämäkään!

#myllynparas #suklaataikina #hopotusMutta lopputuloksena siis pino makoisia keksejä ja saahan niilläkin hyvin suut makeiksi. Voisin kuvitella, että taikina toimii hyvin juustokakun pohjana, joten sitä taidan vielä joskus kokeilla. Mutta myös erilaisiin kekseihin taikina soveltuu kivasti ja muunneltavuus on plussaa. Itse kokeilin kesejä ilman tuunailuja, mutta yksi erä valmistui suklaarakeilla päällystettynä. Tällä erää jätän kuitenkin leipomiset ja istahdan kaffikupposen ääreen nauttimaan näistä tuotoksista.

#myllynparas #suklaataikina #hopotus
Jos sinua kiinnostaa uusien tuotteiden kokeilu, voit liittyä maksutta mukaan Hopottajiin.
Suosittelukoodini on HOP13885 ja sen voit näppäillä rekisteröintisivuilla. 

Mukavaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!