sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

TRE-BLOGIT FACEBOOKISSA
Facebookista löytyy nykyisin yhteisö, nimeltään TRE-BLOGIT (klik). Se kokoaa yhteen meidät Pirkanmaalla mm. sisustus-, lifestyle-, ruoka- ja valokuvausblogejaan kirjoittelevat. Sivun tarkoitus on palvella myös pirkanmaalaisia yrittäjiä sopivien yhteistyökumppaneiden löytämiseksi. 

Tämä loistava idea on lähtöisin Retromoderni-blogin Suvilta ja kuvituksessa on mukana ollut Sula mahdollisuus -blogin Niina.

JOS KIRJOITAT BLOGIA TAMPEREELLA TAI SEN LÄHIKUNNASSA, TOIMI NÄIN:

Lähetä sähköpostiosoitteesi, jolla kirjaudut Facebookiin, osoitteeseen treblogit@gmail.com. Sinut lisätään sivustoon editoijaksi, jolloin pääset lisäämään blogisi kirjotuksia sivustolle. 

Voit myös postittaa linkin postaukseesi yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jolloin postauksesi linkitetään sivustolle puolestasi.
Käykäähän kaikki tutustumassa tähän uuteen sivustoon, klikatkaa tykkää ja vie tätä ilosanomaa myös eteenpäin :) Yours, S liittyi sivustoon  heti ja myös sitä kautta voit seurailla blogipäivitksiä. 

Kiitokset vielä sivuston perustajalle ja ylläpitäjälle!


2 kommenttia:

  1. Te olette kyllä ihailtavan aktiivisia perustamaan näitä piirejä. Täällä Helsingissä kun ei tämmöisiä pahemmin löydy. Tai en ainakaan tiedä. Hyvä te:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hienoa kun näitä aktiivisia bloggaajia löytyy! Auttaa verkostoitumisessa ja löytyy uusia blogeja ihasteltavaksi :) Itse en olisi tuota varmaankaan keksinyt, mutta mahtava juttu kun muut sen keksi! Nyt ei muuta kuin perustamaan se Helsingin ensimmäinen blogiryhmä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!