maanantai 4. toukokuuta 2015

KURKISTUS VAPPUUNVappu oli ja meni, mutta tässäpä vielä siitä muutama tunnelmakuva. 
Muutin Tampereelle -09 ja vasta tänä vuonna piipahdin ensimmäistä kertaa perinteisellä vapputorilla. Jotenkin se on aina onnistunut jäämään väliin, mutta pitihän sekin viimein nähdä ja kokea. Aurinko paistoi, teekkarit saivat kylmän kylvyn, markkinakojut täyttivät torin ja koko keskusta oli täynnä väkeä.
Tänä vuonna meillä ei leivottu itse munkkeja, mutta vappu ei ole mitään ilman sellaista, joten lähdimme Pyynikin Näkötornille herkuttelemaan. Muutama muukin oli saanut saman ajatuksen, jono oli hurjan pitkä!Niin kovaa munkinnälkää meillä ei ollut, että olisimme jääneet jonon jatkoksi, joten suuntasimme kotiin kaupan bebe-leivosten kanssa (kaikki munkit oli loppu niin pakastealtaasta kuin pullahyllystä!). Mutta Pyynikin munkkeja maistaneena voin kertoa, että aivan syystä siellä jonotettiin. Ne taitavat olla ne Tampereen parhaimmat, vai onko? :)
Kuinka ollakaan, meidän iltapäiväkahvi sai kaverikseen myös munkit! Ihana naapuri ilahdutti meitä omilla leipomuksillaan ja täytyy sanoa, että siinä oli se "kirsikka kakun päälle" :) Hyvää oli ja suuri kiitos kuuluu Jennille! :)

Tässä vaiheessa voin paljastaa, että tulossa on mukavaa yhteistyötä paikallisen lehden kanssa... 
mutta siitä myöhemmin lisää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!