torstai 21. toukokuuta 2015

TORSTAITERKUT


Se on kuulkaas kesä nyt! Mikäli luonnon merkkeihin on uskominen. 
Eilen nimittäin bongasin ensimmäiset pääskyset, joita lenteli kotimme lähellä jopa kolme!
Tosin sää ei nyt aivan vielä vaikuta hurjan kesäiseltä. Takin saa edelleen laittaa päälle pihalle ja välillä taivas on aika pilvinen täällä Pirkanmaalla. Mutta pikku hiljaa ja uskon, että ne kesäkelitkin vielä tulevat! Toivon ainakin!

Eilen autoni, Rousku, löysi uuden kodin. Tämä vähän ajettu ja hyvin palvellut Volvo 740 on vanhempieni peruja ja lähti Volvo-harrastajan matkaan. Vaikka tämän menopelin kanssa on talvella jumitettu pihatien ylämäessä ja ihmetelty sisältäkin jäässä olevia laseja, kesällä lähes pökerrytty kuumuuteen (ilmastointia ei ollut) sekä säädelty ryyppyä että päästään vauhtiin, oli sillä ihan hauska kruisailla. Ketteräkin on, vaikka kokoa löytyy. 
En aiemmin ole ollut niinkään autoihminen ja tämä Volvo olikin minun ensimmäinen oma. En ole aiemmin paljoa autoista ymmärtänyt, mutta ajaa ole kyllä aina tykännyt. Ja nyt on käynyt niin, että minuunkin on tarttunut jonkinmoinen autokuume. Olen kiinnostuneempi niistä ja eksyn joskus myös automyyntisivuille netissä. Että mitäs kummaa tämä on?!

Kun ennen helposti klikkailin sisustusnettikauppojen sivuille haaveilemaan, nyt mietin, mikä auto voisi olla kiva! No, edelleen paljon lähempänä sydäntä on uudet ideat kotiin, mutta mahtaa se ensimmäinen auringonpistos saatu :) Mutta haaveilu on mukavaa ja pitäähän niitä tavotteita olla, niin sisustuksessa kuin muutenkin. 

Nyt kuitenkin viritellään se kesämoodi päälle ja odotellaan lämpimämpiä kelejä! 
Toivoa ainakin pitää ja torstaihan on toivoa täynnä! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!