lauantai 13. kesäkuuta 2015

AVOKADOJÄÄTELÖKAKKU + ARVONTAMUISTUTUS!Nappasin reseptin herkullisen raikkaaseen kakkuun Hellapoliisilta (klik). Häneltä löytyy jos jonkinmoisia makoisia ohjeita ja tätä päätin testata tällä kertaa. Avokadoa olen käyttänyt tähän mennessä lähinnä salaateissa, mutta nyt kokeilen sitä makeaan leipomukseen.

Tämä kakku tuli tehtyä vähän ronskimmalla kädellä. Keksit olisi esimerkiksi voinut murskata vielä pienemmäksi ja tasaisemmaksi. Mutta koska tein kakun meille omaksi iloksi ja viikonloppuherkuksi, oli otteetkin vähän rennommat :) Juhlapöytään tyyli olisi vähän sliipatumpi.

Kakku on todella herkullinen, vaikka aivan jäätelöksi en itse sitä sanoisikaan. Mutta nimestä viis, raikasta ja kesäistä kakku ainakin on! Itse puolitin ohjeen, koska herkuttelijoita meillä on vähän. Mutta tämä kakku toimii varmasti niin kesän juhlassa kuin kesäisenä jälkiruokanakin.
Ja sitten muistutusta!

Vielä huominen on aikaa osallistua arvontaan (klik), jossa voi voittaa lahjakortin Old'n Goldeniin (klik). Lahjakortin arvo on 30€ ja sillä voi lunastaa itselleen sisustusmyymälästä kaikenlaista ihanaa, kukkakaupan tarjontaa tai hyödyntää verhoomon puolella. Vaihtoehtoja siis riittää, joten nyt kaikki osallistumaan! Voittajan julkaisen maanantain aikana. 

Arpaonnea kaikille ja makoisaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!