maanantai 22. kesäkuuta 2015

KÄSITYÖLÄISEN APURINAPääsin avustamaan toista bloggaajaa kuvauksissa. Harmaa villatakki -blogin (klik) Käsityöläinen on nimensä mukaan taitava käsistään ja kädessä pysyvät niin virkkuukoukut kuin puikotkin. Kaikenmoisia luomuksia on syntynyt ja minultakin löytyy muutama villasukkapari ja amigurumi Käsityöläisen tekemänä.

Tällä kertaa Käsityöläisen puikoista on syntynyt upea sininen huivi, jota lähdimme kuvailemaan Tampereen Arboretumiin. Ilta oli viileä ja tuulinen, mutta Käsityöläinen kuvattavana tarkeni ja sää sai oman tunnelman luotua myös kuviin. Arboretum itsessään on mahtava paikka kuville ja mekin löysimme hienoja paikkoja huivin kuvauksiin. Ja tällaiselle aloittelevalle valokuvausharrastelijalle tällaiset tilanteet ovat onnen omiaan taitoja kartuttamaan!

Nämä kuvat on kuvattu kahdella kameralla, minun Samsung NX1000 ja Käsityöläisen Canonilla. Kameroilla oli paljonkin eroa ja niin siinä kävi, että nyt minä etsiskelen päivitystä omalleni... eihän tuota Samua voi digipokkaria kummemmaksi sanoa! Ja ajatuskin siitä, ettei kuvankäsittelyyn menisi enää samaa aikaa kuin nyt, houkuttaa! Joudun nimittäin hieman fiksailla kuvia, rajailun lisäksi, koska ilman sitä ne olisivat mm. liian tummia omaan makuun.Käsityöläistä on kädentaitojen lisäksi kiittäminen siitä, että minusta tuli bloggaaja. Vaikka asia pyöri mielessäni pitkään, vasta juttuokio Käsityöläisen kanssa vakuutti minut asiasta ja uskaltauduin hyppäämään itselle aika tuntemattomaan maailmaan. Sain lisäksi hyvät avut alkuun ja tällä tiellä ollaan oltu nyt tämä reilu vuosi :)
Huivi on upea, kuvaustuokio oli koleasta säästä huolimatta antoisa ja seura hyvää!
Kiitokset siis Käsityöläiselle ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!