maanantai 28. syyskuuta 2015

MAANANTAIVAPAAN HÖMPPÄÄ


Mukavaa alkanutta viikkoa! Täällä vietetään vapaata milloin pihalla hääräten aurinkoisessa syyssäässä ja milloin sisällä puuhastellen. Nyt kuitenkin otin ja istuin aloilleni kahvikupposen kanssa. Meillä taitaa olla krooninen kotikuume ja silloin tällöin tulee katsastettua talotarjontaa. Nyt en päätynytkään asuntoilmoitussivulle vaan testailemaan!


Tiedätte varmaan ne monet erilaiset persoonallisuustestit ja kaikenlaiset muut sovellukset tai sivustot joilla voi selvittää itsestään vaikka ja mitä. No, nyt törmäsin Oikotien sivuilla testiin, jossa pystyi selvittämään, millainen koti olisin. Sehän piti näin intohimoisena sisustajana heti selvittää! 

Testien tuloksiin on aina syytä suhtautua pilke silmäkulmassa ja hupaisana ajanvietteenä, niin myös tällä kertaa. Tuloksena tuli nimittäin Retro kommuuni Kittilästä! Kahvi meinasi päästä väärään kurkkuun, sen verran yllättävä tulos tuli! Kommuuniasujaksi minusta tuskin on, oma rauha on sen verran tärkeää, enkä aivan heti osaa ajatella, että jättäisin Pirkanmaan. Retrokin on hauska tyylinä, mutta ei istu omaan kotiin kovinkaan hyvin. Eli näin nappiin testi meni tällä kertaa! :) 


Enpä usko, että kovin moni näitä hassuja testejä tosissaan ottaa, mutta kuinkas moni teistä viihdyttää itseään näitä testejä klikkailemalla? Ja minkäs tuloksen sait tästä testistä? Nyt minä kurkistan sitä talotarjontaa ja hörpin kahvin loppuun. Mutta tällaisin hassun hauskoin hömpötyksin kohti uutta viikkoa! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!