sunnuntai 1. marraskuuta 2015

APUA ANNANTUVAN UUTEEN ALKUUN


Kuva: retromoderni.blogspot.fiRetromoderni-blogin Suvi sai hienon ajatuksen, joka on mukava jakaa teillekin. Moro kertoi syyskuussa, että Tampereen Annalassa sijaitseva Annantupa sulkee ovensa sisäilmaongelmien vuoksi. Annantupa on perhetupa eli matalan kynnyksen tapaamispaikka lapsiperheille, joka antaa mahdollisuuden tavata muita vanhempia, lapset saavat leikkikavereita ja tarjolla on lisäksi ohjattua toimintaa. 

Syyskuinen lehtijuttu sai Suvin liikkeelle ja hän innosti meidät TRE-BLOGIT -yhteisön bloggaajat muutaman yrityksen lisäksi mukaan tekemään hyvää. Yritykset tekivät lahjoituksia omista tuotteistaan ja me bloggaajat keräsimme yhdessä Annatuvalle 90 euron lahjakortin uusiin askartelutarvikkeisiin. Eli paljon uusia tarvikkeita on perhetuvalle luvassa! Suvi kävi lahjoittamassa lahjakortin yhdessä Finlaysonin Lauran kanssa. 

Auttaminen saa hyvän mielen kummallekin, niin autettavalle kuin auttajalle itselleen. Jos sinä haluat mukaan auttamaan Annantuvan toiminnan uudelleen käynnistämisessä joko yksityishenkilönä tai yrittäjänä, voit ottaa yhteyttä Suviin osoitteeseen retromoderni@gmail.com tai suoraan Annantuvan toiminnanjohtajaan, Heidi Hermaniin, osoitteeseen heidi.herman@tetuko.fi tai annantupa@tetkuko.fi. Apua tarvitaan vieläkin kipeästi ja listan puutteista löydät täältä

Kiitokset Suville avun järjestämisestä ja hyvä me TRE-BLOGIT -mimmit! :)


2 kommenttia:

  1. Hienoa että saitte vietyä lahjoituksen, hyvä Suvi! Itselläni menee kaikki Tre-blogien spostit roskapostiin, huomasin vasta nyt että siellä oli juttua tästä keräyksestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, hienoa että apu pääsi perille ja hienoa Suvi, että lähti tätä järjestämään! :) Ja ei hätää vaikka posti hukkui roskapostiin, vielähän ehtii apua antaa! Ja pienikin apu tulee tarpeeseen!

      Poista

Kiitos kommentistasi!